Gazete Vatan Logo

Bodrum cinayetinde ilginç iddia

Bodrum’da Gumsal Beach Club’ın işletmecisi Ali Özdemir’i (46) eşi Tuğba Ö. ile birlikte olduğu iddiasıyla öldürmekten gözaltına alınan eski ortağı Mustafa Ö.’nün (40) ifadesi ortaya çıktı.

Bodrum cinayetinde  ilginç iddia

Bodrum’da Gumsal Beach Club’ın işletmecisi Ali Özdemir’i (46) eşi Tuğba Ö. ile birlikte olduğu iddiasıyla öldürmekten gözaltına alınan eski ortağı Mustafa Ö.’nün (40) ifadesi ortaya çıktı. Emniyette avukatıyla ifade veren Mustafa Ö.’nün, “Ali’yi çok seviyordum, kardeşim gibiydi. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ona ‘Neden bunu yaptın, değer miydi’ dedim. Beni tersledi, boğuşmaya başladık. Kendi silahını aldım, boğuşurken yanlışlıkla silah ateş aldı. Çok üzgünüm” dediği öğrenildi.

Namus cinayeti değil

Öldürülen Ali Özdemir’in yakın arkadaşlarından Bodrum’daki bar işletmecilerinden Atilla Serttaş ise sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Serttaş paylaşımında, “Hiç kimse olayları ‘namus’ diye çarpıtmasın! Sen adamın ekmeğini ye, suyunu iç, tüm masraflarını karşılat, altlarındaki arabayı bile Ali ödesin, evinden çıkma, bir gün önce doğum günü pastanı elleriyle hazırlasın, sonra kahpece aslan gibi adamın uyurken kafasına sık. Cebindeki paraya kadar alın! Sizi tatillere götürsün, sonra ‘Bu iş namus’ deyin” diye yazdı.

Haberin Devamı