Gazete Vatan Logo

BMW'li hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Adapazarı'nda son günlerde çeşitli işyerlerinden hırsızlık yaptıktan sonra BMW marka otomobille kaçan 2 kişi, Geyve İlçesi'nde de karıştıkları hırsızlığın ardından polisten kaçarlarken aracı terk ettikleri TEM'deki istasyonda güvenlik kamerasına yakalandı. Polisler, kaçan hırsızları yakalayamadı

Geyve'de bir büfeden koliler dolusu sigara çalındığı ihbarı geldi. İhbarda şüphelilerin siyah BWM marka otomobille kaçtığı bildirildi. Bunun üzerine polis ekipleri yolları keserek siyah BMW'yi aramaya başladı. Kısa süre sonra da siyah BMW'nin, TEM otoyolunda ilerlediği belirlendi.

Yaklaşık bir saatlik takip, TEM'in Alancuma Mevkii'ndeki park alanında akaryakıt istasyonunda, içi karton dolusu sigara olan BMW'yi terkedilmiş halde bulunmasıyla son buldu. BMW'nin istasyona gelişi hırsızların araçtan inip kaçmaları, buradaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt edilirken, hırsızların kaçmasından kısa bir süre sonra da polis ekibinin aracın yanına geldiği görüldü.

Adapazarı'nda BMW otomobille çok sayıda hırsızlık olayına karıstıkları belirlenen 2 kişiden birinin istasyonda olduğu güvenlik kameralarıyla belirlenince polis ekipleri ve jandarma çevrede arama yaptı. Ancak aramalarda bir sonuça ulaşılamadı. Bu arada 2006 model BMW otomobilin ise çalıntı olduğu anlaşıldı. Üzerindeki 54 LA 555 plakanın da Renault marka başka bir araca ait olduğu anlaşıldı. BMW otomobil polis tarafından çekici ile incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberin Devamı