Gazete Vatan Logo

BMW'den yeni model sürprizi

2013'te yeni otomobiller geliyor

Yeni yıl gelmeden BMW'de yeni model heyecanı başladı. Borusan Otomotiv, önümüzdeki yıl birçok yeni aracı tüketicilerin beğenisine sunacak. İlk olarak Autoshow 2012’de sergilenmiş olan, normal gövdeden 14 cm daha uzun olan BMW 520 Li’nin satışına ilk çeyrekte başlanacak. 2013’ün ikinci çeyreğinde yeni BMW 316i,Touring gövdesi ile pazarda yerini alacak. OGeniş aileleler özel tasarlanan otomobilin fiyatının normal 3.16i'ye göre yaklaşık 3 bin euro fazla olması bekleniyor.
İkinci çeyrekte bir başka gerçekleşecek yenilik ise BMW 3 Serisi’nin Gran Turismo modeli olacak. BMW 5 Serisi’nden tanıdığımız Gran Turismo farklı tasarımı, geniş iç hacmi ve konfor özellikleri ile yoldaki diğer otomobillerden ayrışıyordu. İşte BMW 3 Serisi Gran Turismo da gözlerin aşina olduğu modellerden daha farklı bir otomobil kullanmak isteyenler için tasarlandı. BMW'nin en önemli yeniliği hiç kuşkusuz 3 Serisi Coupe ve Cabrio’nun yerini alacak olan BMW 4 Serisi olacak. Otomobil yılın üçüncü çeyreğinde yollara çıkacak. İlk olarak Coupe gövde ile pazara girecek olan BMW 4 Serisi’nin dördüncü çeyrekte de cabrio gövdesi satışa sunulacak. BMW marka değerleri içerisinde yer alan estetik temasını tamamlayan model olacak.
Yılın son çeyreğinde pazarda yer alacak diğer bir model lüks SUV segmentinin en eski üyelerinden BMW X5. Üçüncü jenerasyonu ile sunulacak, yepyeni tasarımı ve motor seçenekleri ile yıl sonuna hareket getirecek.
2011 yılı Eylül ayında Türkiye lansmanı yapılan BMW 1 Serisi’nin coupe versiyonunun BMW 2 Serisi olarak 2013’ün son çeyreğinde pazarda yerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı