Gazete Vatan Logo

Blue Residence'tan Uludağ Tatili Hediye!

Beylikdüzü’nün en avantajlı noktasında yükselen Blue Residence’tan daire alan herkese çekilişsiz kurasız Uludağ’da çift kişilik hafta sonu tatili hediye…




1997 yılından bu yana hayata geçirdiği projelerle güvenirliliği, sağlamlığı ve yüksek kalite standartıyla inşaat sektörünün en önemli aktörlerinden olan ENYAP İNŞAAT müşterilerine Uludağ’da çift kişilik hafta sonu tatili hediye ediyor. Üstelik tatil kazanmak için çekilişe veya kuraya gerek yok. Müşterilerin yapması gereken tek şey İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün de gelişmeye devam eden ilçelerinden Beylikdüzü’nde inşa edilen Blue Residence projesinden Şubat ayı içerisinde daire almak ve sonrasında bavullarını hazırlamak.



Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!



Dairelerde ferahlığı ve güvenliği hissedin…

Enyap İnşaat’ın kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Blue Residence, her detayı kullanım açısından çok iyi değerlendirilmiş ve yüksek kalite anlayışı ile projelendirilmiş toplam 322 adet daireden oluşuyor. Daire içi planlarda, geniş metrekare ve yüksek tavan standartları maksimum seviyede tutuluyor. Böylelikle projeden konut sahibi olacak müşterilere ferah bir ortam sunulması hedefleniyor. Projede daire tiplerine göre metrekare büyüklükleri ise şöyle:

1+1: 71 metrekare – 121 metrekare

2+1: 131 metrekare - 159 metrekare

3+1: 164 metrekare - 172 metrekare

Farklı kullanım tercihleri göz önünde bulundurularak tasarlanan dairelerde işçiliğe en yüksek seviyede özen gösterilirken aynı zamanda standart dört duvar değil residence hizmetlerinin de tam anlamıyla verilmesi planlanıyor. Blue Residence’tan daire alacak olan herkese verilecek olan residence hizmetleri arasında 7/24 resepsiyon ve rezervasyon hizmeti, araç kiralama, fatura takip, kartlı giriş sistemi yer alıyor. Kalitenin ve hizmetin ön planda olduğu yaşam alanları sunan Blue Reisdence’ta ayrıca güvenliğe de büyük önem veriliyor. Tüm dairelerde yer alan yangın söndürme sistemleri ile olası bir yangın ihtimaline karşı en hızlı müdahalenin yapılması planlanıyor.



Daire alan herkese Uludağ tatili…

Uygun fiyat ve kalitenin aynı çizgiye oturtulduğu Blue Residence’ta konutların fiyatları 122.000 TL’den başlıyor. Projede uygun fiyat ve avantajlı ödeme seçeneklerinin yanında müşterilere bir de çift kişilik Uludağ’da hafta sonu tatili hediye ediliyor. Şubat ayı içerisinde projeden daire alan herkesin yararlanabileceği tatil kampanyası şehrin gürültüsünden bir süreliğine uzaklaşmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Erken teslim sürprizi…

Çalışmaların hızla devam ettiği Blue Residence’ta kaba inşaatın sonuna gelindi. Şubat ayının ikinci haftasında dış cephe ve ince işçiliklere geçilecek proje sözleşmeye göre 2014 Nisan ayında teslim edilecek. Fakat inşaat hızı göz önünde bulundurulduğunda Enyap İnşaat’ın daire sahiplerine erken teslim sürprizi yapıp projeyi 2013 sonu teslim etmesi hedefleniyor.



Yüzde 50 pirim avantajı…

Bulunduğu konum itibariyle lokasyon anlamında çevredeki birçok projeden daha avantajlı bir noktada yer alan Blue Residence; E-5 kenarında, Marmara Park, Migros AVM, Koçtaş, Real ve Bauhaus gibi alışveriş merkezlerine 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca metrobüs-okul ve hastane gibi yaşam alanlarının kesiştiği noktada yükselen Blue Residence’ın arsa lokasyon değeri ile teslime kadar %50 pirim yapması hedefleniyor.

Sosyal alanlarıyla daire sahiplerine şehrin gürültüsünden sıyrılıp günün yorgunluğunu atabilecekleri birçok imkân tanıyan Blue Residence’ta masaj salonları, buhar banyoları, sauna ,fin hamamı, fitness merkezi ,dinlenme ve güneşlenme alanları bulunuyor.

Haberin Devamı