Gazete Vatan Logo

Black Mirror 4. sezon başlıyor! 4. sezon fragmanları yayınlandı

Black Mirror (Kara Ayna) dizisi dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. 4 Aralık 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayan Black Mirror 4. sezon fragmanları yayınlanmaya başlandı. İşte Black Mirror 4. sezon ''Arkangel'' ve ''Timsah'' temalı fragmanları...

Black Mirror 4. sezon başlıyor! 4. sezon fragmanları yayınlandı

Black Mirror 4. sezonuyla yine geleceği dair fütüristik tahminler yapmaya devam ediyor. 2011, 2013, 2014 ve 2016 yıllarında yayınlanan sezonlarının ardından Black Mirror 4. sezon fragmanları yayınlandı. İşte merakla beklenen Black Mirror 4. sezon fragmanı...

BLACK MİRROR 4. SEZON FRAGMANLARI

''TİMSAH''

Gördüklerinizi gözünüzde canlandırın.

''ARKANGEL''

İyi ebeveynliğin anahtarı kontroldür.

Black Mirror

Black Mirror (Türkçe: "Kara Ayna"), drama, macera, hiciv ve bilim kurgu tarzında 4 Aralık 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayan İngiliz televizyon dizisi.

Yapım

Black Mirror, İngiliz Channel 4 kanalında yayınına 2011 tarihinde başlayan dizidir. Kazandığı başarı ve popülaritesi sonrasında 2015 yılında Amerikan Netflix tarafından yayın hakları satın alınmıştır.[1] 2016 itibarıyla bu yeni yayın ağı üzerinden sunulacaktır. Dizinin yapımcılığını Barney Reisz, yönetici yapımcı görevlerini ise Charlie Brooker ve Annabel Jones yürütmektedir.

Dizinin kazandığı başarı sonrasında ünlü bilim kurgu yazarı Stephen King beğenisini ifade etmiş; oyuncu Robert Downey, Jr. ise "The Entire History of You" adlı bölümü film olarak çekmeyi düşündüğünü açıklamıştır.

Haberin Devamı

Konu

Modern toplumun ve bu toplum içindeki bireyin sorunlarını, yeni teknolojilerin getirdiklerini ve mevcut dünya düzenindeki siyaset, medya, sanat ilişkilerini yer yer hiciv ile yer yer de bilim kurgu ögelerine başvurarak yorumlamaktadır. Dizinin yapımcısı Charlie brooker dizi hakkında "her bölüm farklı oyuncu kadrosu, farklı mekan ve hatta farklı gerçeklik algısına sahip; fakat hepsi hem günümüzdeki yaşam tarzımız hem de hoyrat isek 10 dakika içerisinde yaşayabileceğimiz şeyler hakkında" demiştir.