Gazete Vatan Logo

Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman?

Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman? en çok araştırılan sorular arasına girmeye başladı. Büyük bir sabırsızlıkla beklenen Black Friday için geri sayım başladı. Peki, Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman? Black Friday indirimleri bugün mü? İşte detaylar...

Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman?

Ülkemizde Efsane Cuma, Muhteşem Cuma olarak anılan Black Friday indirimleri için çok az bir zaman kaldı. 11:11 indiriminden sonra, sabırsızlıkla beklenen Kara Cuma indirimleri yaklaşıyor. Black Friday 2019 başlamasına kaç gün kaldı? Black Friday ne zaman? İşte Black Friday detayları…

BLACK FRİDAY 2019 BAŞLAMASINA KAÇ GÜN KALDI?

1932 yılından beri Noel alışveriş başlangıcı olarak kabul edilen, Black Friday 29 Kasım Cuma günü başlayacak.Black Friday 2019 başlamasına 6 gün kaldı.

BLACK FRIDAY NEDİR?

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma olan Kara Cuma, aslında 1932’den bu yana hayatın içinde olsa da Kara Cuma ismini alması, 1961 yılına dayanmaktadır. 1961 yılında Philadelpia’da alışverişten dolayı oluşan trafik ve izdiham gazetelerde Black Friday manşetiyle, duyurulunca bugün Kara Cuma olarak anılmasına neden olmuştur.

Bugün, alışveriş merkezleri, erken saatlerde açılır, geç saatlerde kapanır. Büyük indirim kampanyaları, şirketlerin aynı zamanda karlarını katlamalarına neden olmaktadır.

Haberin Devamı

YÜZDE KAÇ İNDİRİM OLACAK?

e-ticaret ve perakende mağazaları özel olarak kampanyalar düzenlediğinden belli bir oran vermek güçtür. Yapılan kampanyalar ve indirim fırsatları sayesinden indirim oranları yüzde 90’a çıkabilmektedir.