Gazete Vatan Logo

Bizim Hikaye 7. Bölümde Barış Filiz'i aldatıyor mu?

Bizim Hikaye 7. Bölümünde ortalık karışıyor. Kiraz, Barış'ın ablasını aldattığı şüphesine düşer. Ve Fikret'inde yardımıyla kendince araştırmalar yapar. Bizim Hikaye'de Kiraz Barış'ın vakit geçirdiği kadının peşine düşer. Bizim Hikaye merak dolu bölümüyle 26 Ekim Perşembe Günü 20.00'de Fox TV'de...

Bizim Hikaye 7. Bölümde Barış Filiz'i aldatıyor mu?

Bizim Hikaye 7. Bölümünde Kiraz'ın şüphesiyle heyecan dolu başlayacak. Bizim Hikaye yeni bölümünde Fikri ve İsmet'in rehin alınmasıyla korku dolu anlar yaşatacak. Bizim Hikaye'nin Filiz'i kardeşleri ve babasının kurtulması için çırpınmaya devam edecek.

BİZİM HİKAYE 7. BÖLÜM FRAGMAN

Kiraz, Barış’ın ablasını aldattığından şüphelenmiştir. Gerçeği öğrenmek için kapsamlı bir araştırma yapar. Fikret de Kiraz’a destek olur. Mevzu Cemil’e kadar gider. Barış, Filiz ve kardeşleriyle görüştüğü zamanlar dışında Kiraz’ın şüphelendiği kadınla vakit geçirmektedir. Kiraz bu kadının kim olduğunu öğrenebilecek midir?

Fikri tam Mustafa ve Hüseyin’den kurtulmuşken adamlara yine yakalanmıştır. Haliyle Mustafa ile Hüseyin yine Fikret’in peşine düşer. Hatta peşine düşmekle de kalmayıp Fikri’yi rehin alırlar. Bu da yetmez, İsmet’i de alıkoyarlar. Kardeşlerinin ihtiyaçları için gece gündüz çalışıp didinen Filiz’in gücü, babasını ve İsmet’i kurtarmaya yetecek midir? Barış Filiz’e yardım edecek midir?

Hikmet, Esra’ya açılmaya karar verir. Fevzi’nin Müjde’yle eskiden sevgili olduğunu öğrenip hayal kırıklığına uğrayan Rahmet ise kardeşinin bu sevdadan vazgeçmesini ister. İki kardeşin de aşk hayatı çıkmaz noktalara ulaşmıştır.

Haberin Devamı

Filiz’le Barış’ın paylaştığı zamanlar ve duygular çoğalmışken Cenk, Barış’ın foyasını ortaya çıkarmak için planlar yapmaktadır. Barış’ın peşine düşen Kiraz’ı ise finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.