Gazete Vatan Logo

Bizim Hikaye 39. yeni bölümde Filiz ile Barış aşkı bitiyor mu?

Bizim Hikaye 39. yeni bölüm fragmanında yine heyecan dolu sahneler yer alıyor. Bizim Hikaye'de Barış'ın eski karısına ve çocuğuna dönmesi Filiz'i adeta yıkıma uğratıyor. Bizim Hikaye bu akşam Fox TV'de.

Bizim Hikaye 39. yeni bölümde Filiz ile Barış aşkı bitiyor mu?

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Bizim Hikaye 39. yeni bölümüyle bugün izlenebilecek. Fox TV'nin konusu ve oyuncularıyla çok beğenilen dizisi Bizim Hikaye'de Barış ve Filiz aşkı tamamen bitti mi?

BİZİM HİKAYE 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Barış’tan hayatının darbesini yiyen Filiz, bundan sonra kalbini bütün erkeklere kapatmış, kendini sadece kardeşlerine adamaya karar vermiştir. Fakat çok geçmeden ikinci darbe de Minibollardan gelir. Zengin hayatına iyice alışmış olan Minibollar eski hayatlarına dönmek istememekte ve ablalarına karşı ilk defa ciddi şekilde cephe almaktadırlar. Küçük kardeşlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Filiz’in artık tek amacı onları geri kazanmaktır. Bunun içinse para kazanması gerektiğini farkındadır. Bu yolda en büyük destekçileri Çiçek ve Tülay olur ama işler umdukları gibi gitmez ve en kötüsü ise hayat Filiz’i en beklemediği yerde Barış’la sınamaya devam eder.