Gazete Vatan Logo

Bizim Hikaye 18. yeni bölümde Barış ile Filiz arasında romantik anlar!

Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinde Barış ile Filiz arasında romantik dakikalar yaşanıyor, Cemil bunu görüyor mu? İşte Bizim Hikaye'de yaşanacak olaylar...

Bizim Hikaye 18. yeni bölümde Barış ile Filiz arasında romantik anlar!

Bizim Hikaye 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Fox TV'de Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Cemil, Barış'ın Filiz'i düğünden kaçırdığı yeri bulabilecek mi? İşte Bizim Hikaye dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

BİZİM HİKAYE 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Barış’ın Filiz’i düğünden kaçırması herkese şok etkisi yapmıştır. Barış’ı düğüne çağıran Fikret ve Kiraz ise şimdilik sırlarını gizlemektedir. Fakat Barış’a yardım eden sadece onlar değildir. Öfkeden deliye dönen Cemil tüm imkanlarını kullanarak her yerde Filiz ve Barış’ı aramaktadır. Filiz’i zorla alıkoyduğuna inandığı Barış’ı hapse atmak isteyen Cemil bir yandan da annesiyle sorunlar yaşamaktadır. En başından beri evliliği içine sindiremeyen annesi, haklı çıktığını ve Filiz’in peşini bırakmasını yinelerken; Cemil’in tek derdi karısını geri almaktır.

Çocukların akıbeti mahalleye geri dönen beklenmedik bir isimle değişir: Şükran geri dönmüştür ve ailesini bir araya getirmeye kararlıdır. Önce Fikri’yi ardından çocukları eve geri döndürmek için elinden geleni yapar. Şimdiye kadar sorumsuzluğuyla bilinen Şükran aileyi bir araya getirebilecek midir?

Haberin Devamı

Fikri’nin hastalığı ise git gide daha ciddileşmektedir. Fakat Fikri görmezden gelmeye devam eder. Şükran’ın gelişiyle Fikri’nin de hayatında köklü değişiklikler olacak gibi görünmektedir.

Hikmet’in Muzi ile olan ilişkisi yurda gelen davetsiz bir misafirle değişir. Bu ziyaret, kafası karışan Hikmet’in başını derde sokacak gibidir.

Barış’ın dağ evine kaçırdığı Filiz bir an önce eve dönmek ister. Fakat Barış onu kolay bırakacak gibi görünmemektedir. Barış Filiz’e olan aşkının ne kadar büyük olduğuna Filiz’i ikna etmeye çalışır. Filiz Barış’a olan öfkesinden sıyrılıp kalbini dinleyebilecek midir?