Gazete Vatan Logo

Bizim Hikaye 16. yeni bölümde Filiz ile Cemil evlenecek mi?

Bizim Hikaye 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox'ın ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye'de Filiz ile Cemil'in evlenip evlenmeyeceği merak konusu oldu. İşte bu akşam ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinde yaşanacaklar...

Bizim Hikaye 16. yeni bölümde Filiz ile Cemil evlenecek mi?

Bizim Hikaye 16. yeni bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Fox'ta Perşembe akşamları izlenen Bizim Hikaye dizisinde yine heyecan dorukta.. Filiz, kararını değiştirip Barış'ı affedecek mi? İşte Bizim Hikaye fragmanları...

BİZİM HİKAYE 16. BÖLÜM FRAGMANI

Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder.

Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi görünmemektedir.

Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır?

Haberin Devamı

Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir.

Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır.