Gazete Vatan Logo

Bizim Hikaye 14. yeni bölümde Barış zorlu bir karar verecek!

Bizim Hikaye 14. yeni bölüm fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinde Barış'ın vereceği zorlu karar ne olacak, merak konusu... İşte Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanları...

Bizim Hikaye 14. yeni bölümde Barış zorlu bir karar verecek!

Bizim Hikaye Perşembe akşamları Fox TV'de yayınlanıyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan Bizim Hikaye dizisinde Barış ve Filiz arasında neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti...

BİZİM HİKAYE 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Çalıntı arabayla yakalanan Rahmet ve Hikmet’in akıbeti Cemil’in insafına kalmıştır. Durumu öğrenen Barış ise suçunu üstlenmek için çocukların yanına koşar, ancak Cemil ona başka bir teklif ile gelir. Barış çocukların özgür kalmasını istiyorsa Cemil’in şartını yerine getirecektir. Barış bütün bunlardan habersiz olan Filiz’e büyük ve romantik bir sürpriz yapar. İkisi şehir dışında rüya gibi bir gün geçirirken, Filiz’in de Barış’a bir sürprizi vardır. Filiz’le nihayet mutluluğu yakalayan Barış, çok zorlu bir karar aşamasındadır.

Rahmet’in yarışma sorularını rakibe sattığını öğrenen Erkan hoca Filiz’le konuşur. Filiz Rahmet’e hesap sorar. İki kardeşin büyük kavgası sonrasında Rahmet alıp başını gidecektir. Marketten istifa etmeye karar veren Hikmet ise, çok şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir.

Haberin Devamı

Haşim’in iyileştiğinden emin olan Fikri durumu Şeyma’ya kanıtlamaya çalışır. Ancak Haşim de renk vermemekte kararlıdır. Eve musallat olan Fikri’yi alt etmek için o da elinden geleni ardına koymaz. Son sözü Şeyma söyleyecektir.