Gazete Vatan Logo

Bizim Hikaye 11. yeni bölümde Şükran evi terk ediyor!

Bizim Hikaye 11. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Fox TV'de yayınlanan Bizim Hikaye'de Şükran, çocuklarının yükünü kaldıramayarak yine evi terk ediyor. Filiz ise zor durumda kalıyor. İşte Bizim Hikaye'de bu akşam yaşanacaklar...

Bizim Hikaye 11. yeni bölümde Şükran evi terk ediyor!

Bizim Hikaye Perşembe akşamları Fox'ta izleniyor. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Bizim Hikaye dizisinin 11. yeni bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşanacak. İşte Bizim Hikaye yeni bölümden bilgiler...

BİZİM HİKAYE 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Barış’ın adından sonra bir de ailesi hakkında kendisine yalan söylediğini anlayan Filiz, Kiraz’dan öğrendiği gerçeklerle yıkılır. Ablalarının yaşadığı hayal kırıklığı, Rahmet ve Hikmet’in de Barış’a tavır almasına sebep olur. Ancak Barış pes etmeyecektir.

Çocukların sorumluluğu kendisine fazla gelen Şükran, İsmet’i Filiz’e bırakarak yine onları terk eder. Bu durum küçükler için yıkım olurken, Filiz kendi sıkıntısının yanında, bir de onları toparlamaya çalışmakla uğraşır.

Haşim’in de eve gelmesiyle iyice rahatı kaçan Fikri’nin başında bir dert daha vardır; Şeyma dışarı çıkmaya günden güne daha da alışmaktadır. Fikri, Şeyma’yı yolundan döndürmek için türlü oyunlar oynar. Ancak Şeyma, dışarının tehlikelerine karşı iyice gözünü karartmıştır.

Filiz, Fikret’in okulda başına açtığı beladan onu kurtarmaya çalışırken, hiç tanımadığı biri imdadına yetişir. Filiz bu yabancıya karşı borçlanırken, kendini hiç beklemediği bir olayın içinde bulur.

Haberin Devamı