Gazete Vatan Logo

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu cinsiyet değiştiriyor!

Hollywood'un gözde ikilisi Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh Jolie Pitt için yeni bir iddia ortaya atıldı. İddaya göre, çiftin ilk biyolojik çocuğu Shiloh Jolie Pitt'in cinsiyet değiştirmek için tedaviye başladı. Haberin gündeme oturması sonrası vatandaşlar, 'biyolojik çocuğu' kavramının ne demek olduğunu araştırmaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu cinsiyet değiştiriyor!

Hollywood'un gözde ikilisi Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh Jolie Pitt için yeni bir iddia ortaya atıldı. Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızları Shiloh Jolie Pitt'in cinsiyet değiştirme tedavisine başladığı iddia edildi. Haber sonrası vatandaşlar ‘’biyolojik çocuğu’’ kavramı ne anlatılmak istendiğini sorgulamaya başladı.

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Küçük yaşlarından beri diğer kardeşlerinden farklı bir tarz çizen Shiloh'un cinsiyet değiştirme sürecini hormon tedavisi almaya başlayarak başlattığı iddia edildi.

Shiloh küçük yaşlarından bu yana erkek kıyafetleri giyip saçlarını da erkek gibi kestiriyor. Çift daha önce kendilerine yöneltilen bir soruya kızlarının böyle bir karar vermesi durumunda sonuna kadar arkasında olacakları yönünde cevap vermişti.

Shiloh Jolie Pitt 13 yaşındadır.

BİYOLOJİK ÇOCUĞU KAVRAMI NE DEMEKTİR?

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin bilindiği üzere 3’ü evlatlık 6 çocuğu var. Biyolojik çocuğu, biyolojik anne kavramlarıyla da evlatlık edinmediği, kendi doğurduğu çocuğu ifade eden kavramlardır.

Haberin Devamı