Gazete Vatan Logo
Magazin Birlikte yaşamaya başladılar

Birlikte yaşamaya başladılar

Geçen haziran ayında ilişkilerini noktalayan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, dört ay süren ayrılığın ardından geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Aylar süren ayrılığın ardından İdo Tatlıses’le yeniden bir araya gelen Şefkatli, konuyla ilgili, “Barıştık. Kim ilk adımı attı diye de bir şey yok, ortada buluştuk. Şu an her şey yolunda. Umarım bozulmaz” dedi

Birlikte yaşamaya başladılar

Geçen haziran ayında ilişkilerini noktalayan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, dört ay süren ayrılığın ardından geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, Yasemin Şefkatli, önceki gün bir partiye katıldı.

Aylar süren ayrılığın ardından İdo Tatlıses’le yeniden bir araya gelen Şefkatli, konuyla ilgili şunları söyledi: “Barıştık. Kim ilk adımı attı diye de bir şey yok, ortada buluştuk. Şu an her şey yolunda. Umarım bozulmaz.”

İDO'NUN VİLlASINA TAŞINDI

Öte yandan, ilişkilerine doludizgin devam eden İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, birlikte yaşamaya başladı. Yasemin Şefkatli'nin, Derya Tuna'nın İdo Tatlıses'e hediye ettiği Zekeriyaköy'deki villasına taşındığı öğrenildi.

Yasemin Şefkatli'nin, Tatlıses'in hediye ettiği pırlanta yüzüğü yeniden parmağına takması dikkatlerden kaçmamıştı.