Gazete Vatan Logo
Magazin Birce Akalay resmen eridi!

Birce Akalay resmen eridi!

Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle ekranlara dönen Birce Akalay, 1.5 ayda tam 10 kilo verdi. Birce Akalay bunu sağlıklı beslenmeyele başardığını söylüyor...

Birce Akalay resmen eridi!

Onlar, magazin dünyasının yakın markajında olan bir çift. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu... ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisiyle ekrana dönen Birce Akalay, yılın büyük kısmında eşi Sarp Levendoğlu’ndan uzak kaldığını belirtti. Oyuncu, Levendoğlu ile sık sık birlikte görüntülenmemesinin nedenini eşinin sörf tutkusuna bağladı.

BİRCE AKALAY: SARP İSTANBUL'UN KEŞMEKEŞİNİ SEVMİYOR

Levendoğlu’nun Datça’da yaşamını sürdürdüğünü söyleyen Akalay, "Sarp, Datça’yı ve orada sörf yapmayı çok seviyor. İş güç olmadığı sürece İstanbul’a gelmiyor. Çünkü buranın keşmekeşini sevmiyor. Özlem oluyor ama biraz özlem iyidir” dedi.

1.5 YILDA 10 KİLO VERDİ

Başrollerini Birce Akalay ve Ufuk Özkan'ın paylaştığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinin ilk bölümünü izlemek için tüm ekip bir araya geldi. Önceki gün Gayrettepe'deki Zorba Taverna'da buluşan ekipten Birce Akalay, "Çok zor bir süreçten geçtik. Ortaya çıkan işten çok mutluyuz" diye konuştu. Fit vücuduyla dikkat çeken güzel oyuncu, bunu nasıl başardığını ise, "Küçük Ağa dizisi bittikten sonra 1,5 yılda sağlıklı beslenerek 10 kilo verdim" şeklinde açıkladı.

Haberin Devamı

İÇİMDEKİ ÇOCUĞU HİÇ ÖLDÜRMEDİM

Verdiği son röportajında Birce Akalay şunları söylüyor:

Hayatımda ilk defa net bir şekilde yaşlandığımı hissediyorum. Ama kastettiğim “Aman yaşlandık” minvalinde değil. 32 yıllık hayatımda ilk kez benden sonraki jenerasyonun benim geçtiğim yollardan geçtiğine bu kadar yakından tanıklık ediyorum. Bu da beni bir basamak daha olgunlaştırıyor, çok güzel bir şey. Sette onların ayrı bir mavrası var, aralarda katılıyorum. Hava güzel olunca okul bahçesinde top oynamak ise en sevdiğim. Anneannemden ve annemden bana yadigar en sevdiğim huyum bu: İçimdeki çocuğu hiç öldürmüyorum.