Gazete Vatan Logo
Magazin Biraz Emre biraz Çağla

Biraz Emre biraz Çağla

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile beraber dekore ettiği Balmumcu’daki 4 katlı villasının kapılarını Instyle Home dergisine açtı

Biraz Emre biraz Çağla

Dört katlı, havuzlu geniş bahçe içinde konumlanan villa 800 m2’lik kullanım alanına sahip. Giriş katında salon, yemek odası, mutfak ve misafir tuvaleti yer alıyor. Üst katta oğullarının odaları ve kendisine ait oldukça büyük bir giyinme odası bulunuyor. Çatıda suit şeklinde tasarlanmış içinde banyosu olan kendisine ait bir yatak odası var. Bahçenin altındaki garaj, kalabalık parti yapılacak kadar geniş bir alana sahip. Şıkel, evini “Bizden önce iş yeri olarak kullanılan bu ev, soğuk bir görünümdeydi. İçinde bir takım değişikliklerle bugünkü sıcak havasına kavuştu” diye anlatıyor.

Ara katta iki kanata yayılan geniş alanı giyinme odası haline getirmek onun fikriymiş. Evde dekorasyona dair kararları o dönem evli olduğu eşi Emre Altuğ ile birlikte almışlar. “Aslına bakarsanız Emre dekorasyona benden daha meraklı. O daha nostaljik görüntü sever evde. Ben modern çizgiye yakın duruyorum” diyor. Evde televizyon nerdeyse hiç açılmıyormuş. Çocuklarına akşam hikaye okuma faslı bitince, çizgili Gaffur Pijama’sını giyip yatağının yolunu tutuyormuş. “En geç akşam 10 gibi uyurum. Ama yatmadan önce mutlaka başucumdaki kitabı elime alırım” diyerek okuma sevgisinden de bahsediyor.

Haberin Devamı