Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demir ve Yılmaz...

ATV'nin sezona damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu ve Demir ve Yılmaz'în birbirlerine silah çektikleri sahne izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Peki Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demir ve Yılmaz...

Sezonun en iyi dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüme Demir ve Yılmaz'ın birbirlerine silah çekmesi damga vurdu. Gözlerin yeni bölüme çevrildiği Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli'den tamamen kurtulmak için Çukurova'yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.

Çukurova'da ölüm sessizliği!

10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova'da büyük yankı yapıyor. Demir'in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak.

Büyük yüzleşme!

Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova'nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14. BÖLÜM FRAGMAN