Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisi 6. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Genel af yasasının çıktığını duyan Demir Yaman, Yılmaz'ı hapishaneden çıkarmamak için elinden geleni yapar. İlk olarak Yılmaz'ı hapishanede öldürtmeye çalışan Demir Yaman amacına ulaşamayınca hapishane müdürünü arar ve çıkışını engellemeye çalışır Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli karakteri ile diziye katılan Kerem Alışık, Yılmaz'ın hayatını kurtarır. Peki Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Demir Yaman, Yılmaz'ı öldürtmek için başlattığı girişimlerinden bir sonuç alamaz. Yılmaz, hapishanede öldürülmek üzereyken imdadına Fekeli yetişir. Züleyha gün geçtikçe konağa alışır ve Saniye'nin kendisine yaptıklarının hesabını bir bir sormaya başlar. Demir Yaman, genel af çıkacağını duyar duymaz harekete geçer ve hemen İstanbul'a doğru yola çıkar. Tek amacı vardır Yılmaz'ı hapishaneden çıkarmamak. Demir Yaman'ın tüm çabalarına rağmen hapishaneden çıkar ve Adana'ya doğru yola çıkar.

Peki Bir Zamanlar Çukurova ekrana gelen son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir Zamanlar Çukurova 6. son bölümde genel af yasasının çıkması ile birlikte Yılmaz hapishaneden tahliye olacağını öğrenir. Demir Yaman, Yılmaz'dan dolayı yaşadığı korku nedeniyle harekete geçer ve onu öldürtmeye çalışır ama amacına ulaşamaz. Züleyha her şeyden habersiz konaktaki yaşantısına iyiden iyiye alışmaya başlar. Saniye'den hesap sorma vakti gelmiştir.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!