Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 5. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde neler olacak? Sabırsızlıkla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00'de ATV'de...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlr Çukurova 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Haberin Devamı