Gazete Vatan Logo

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüm fragmanı!

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a 'beni öldürün, bitsin bu kavga' diye haykırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüm fragmanı!

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde heyecan dorukta. Bir Zamanlar Çukurova 15. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de ATV'de...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fekeli konağı basıyor!

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a 'beni öldürün, bitsin bu kavga' diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz'ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar'ın konağını basıyor. Yılmaz'a Demir'in zarar verdiğini düşünen Fekeli'nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır! Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar'ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15. BÖLÜM FRAGMAN