Gazete Vatan Logo

Bir veda daha!

Taraf gazetesindeki yaprak dökümü devam ediyor

Bir veda daha!

Taraf Gazetesi yazarlarından ve 'Akil İnsanlar'ın Karadeniz heyetinde yer alan Yıldıray Oğur, bugünkü köşesinden gazetedeki görevinden ayrıldığını yazdı.

TARAF LİBERALLERİN SÖZCÜ'SÜ OLACAK

Çözüm süreci kapsamında hükümet tarafından oluşturulan 'Akil İnsanlar Heyeti'nin bölgelere yaptığı ziyaret ve temasları, medyanın halka yanlış aktardığını söyleyen Yıldıray Oğur köşesinde; "Anlaşılan Taraf, bundan sonra emekli liberallerin Sözcü Gazetesi olacak." diyerek sitem etti.

Bir veda daha

"BİR SANİYE BİLE KALMAK İSTEMEM"

Oğur, gazeteye veda yazısını şu satırlarla bitirdi: "Epeyce yüklenmiş olarak ayrılıyorum Taraf'tan. Geriye beni buraya bağlayan pek bir şey kalmadı. Şimdi bu tabloda bir saniye bile kalmak, tarihe böyle kötü bir poz vermek istemem. Bu yazı yayımlanır mı bilmiyorum, sanmam. Ama zaten ben de İbrahim'in yangınına bir damlacık suyla coşan karıncanın niyetiyle yazdım. Tarafım belli olsun diye...'

YAPRAK DÖKÜMÜ

Taraf gazetesinde yaprak dökümü Kurtuluş Tayiz'le başladı. Gazete yazı işleri müdürlerinden Kurtuluş Tayiz'in işine son verdi. Bu olayın ardından Taraf'ta sular durulmadı. Taraf gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Oral Çalışlar da görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı