Gazete Vatan Logo

Bir taşla iki kuş!

Her zevke uygun tatil seçenekleri sunan tatil.com , bu kez Paskalya tatilini değerlendirmek isteyen tatilcileri İspanya ve Portekiz’e uçuruyor.

Tatil devi Metglobal bünyesindeki www.tatil.com tatilcileri mutlu etmeye devam ediyor. Yaptığı özel turlar ve farklı destinasyon seçenekleri ile tüm tatil fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlıyor.

www.tatil.com tatil ve bayram fırsatlarını daha da keyifli hale getirmek isteyen misafirlerine bu kez Paskalya Dönemi’ne özel destinasyonlar sunuyor. Bir tur ile iki ülke görme fırsatını yakalayabileceğiniz sürpriz kampanya ile İspanya- Portekiz’e uçuruyor. Özellikle Paskalya Dönemi için en uygun destinasyonlardan olan İspanya-

Portekiz’de unutulmaz deneyimleri yaşayabileceğiniz eşsiz bir tatil sizleri bekliyor.

Tatil.com’dan 1 taşla 2 kuş...

Tatil denildiğinde ilk akla gelen farklı ülkeler, kültürler tanıyıp farklı deneyimlere sahipolmaktır. Tatil. com’ da bu düşünceden yola çıkarak Paskalya tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için misafirlerini bir tur ile hem İspanya hem de Portekiz’euçuruyor. Özellikle Paskalya döneminde birbirinden çok farklı kültürlerin buluştuğu

İspanya’da bulunmak kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacaktır. Güneşin ve eğlencenin ülkesi İspanya’da Paskalya Bayramı’na özel etkinlikler, sokak festivalleri düzenlenirken, tatilciler birbirinden lezzetli Paskalya çikolataları ve yumurtaları tatmaimkanı bulunacak. İspanya, Paskalya dönemi boyunca da turistlerden büyük ilgi bekliyor.

Tatil.com İspanya-Portekiz turu ile Avrupa’nın en uç şehri olan Lizbon’u da görme fırsatını da sunuyor. Aynı zamanda Porto’nun şarapları eşliğinde deniz ürünlerinin en lezzetli örneklerini tadabileceğiniz Portekiz’de eşsiz deneyimler yaşayabileceksiniz.

Tatil.com 4 gece 5 günlük tatil fırsatı ile İspanya ve Portekiz’in tarihi ve doğal güzelliklerini sunarken, eğlence sevenler ise; Paskalya tatilinin canlı ortamında doyasıya eğlenme fırsatı bulacak.

Unutulmayacak bir tatil için İspanya- Portekiz turu ile Tatil.com sizlere çok farklı bir deneyim fırsatı sunuyor.

Tatil.com 4 gece 5 gün 459 €’dan başlayan fiyatları ile İspanya- Portekiz Paskalya Dönemi özel tatil paketleri sayesinde tatilcilerin hem yüzünü hem cebini sevindiriyor.

Haberin Devamı