Gazete Vatan Logo
Magazin Bir parçamızı kaybettik

Bir parçamızı kaybettik

İstanbul’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri (40) için, memleketi İzmir’de, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tören düzenlendi. Törene katılan Rıza Kocaoğlu gözyaşlarına hakim olamadı

Bir parçamızı kaybettik

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve geçtiğimiz Pazar günü geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Arda Öziri için mezun olduğu İzmir’deki Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Öziri’nin ailesi ve çok sayıda oyuncu dostu katıldı. Törende, Öziri’nin tuttuğu takım olan Altay’ın forması ve motosiklet montu tabutuna serildi. Rıza Kocaoğlu ise gözyaşları içerisinde, “Biz birlikte büyüdük, aynı ekmeği yedik. Aynı yatakta uyuduk. Çok yollar yaptık, kızlar sevdik. O bize abilik yaptı, kardeşlik yaptı. En hızlısıydı hepimizin, şimdi de öyle davrandı” diye konuştu. Burak Altay da “Kimsenin kalbini kırmamıştır. Biz sınıfça Voltran’dık. Bir parçamızı kaybettik ama asla kaybetmedik de” dedi.

‘Köpeğim hasta’ dedi

Oyuncunun kazadan önce yanında olan arkadaşı Cengiz Çolak, “Birlikte yemek yiyip maç izledik. Saat 03.30’da gitmek istedi. ‘Hava yağmurlu, kal’ dedim. Köpeğim hasta gitmem lazım’ dedi ve çıktı” dedi.