Gazete Vatan Logo

Bir karşılama komedisi!

Protokol üyeleri kıvılcımlar saçarak yanan meşalalerle karşılanınca salon bir anda dumanla doldu

Rize'nin İyidere İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerinin defilesi öncesinde, protokol üyeleri kıvılcımlar saçarak yanan meşalalerle karşılanınca salon bir anda dumanla doldu. Öğrenciler ve veliler duman altında zor dakikalar geçirdi. Defile, salonun havalandırılması sonrasında yapılabildi.

Yeşilay Haftası nedeniyle sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekmek için ilginç kostümlerin sergilendiği defile İyidere Merkez İlköğretim Okulu'nda yapıldı. Okula gelen Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, İyidere Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat ve İyidere Belediye AK Partili Başkanı Ahmet Mete, girişin her iki tarafında kıvılcımla ışıklar saçarak yanan meşalelerle karşılandı.

Ancak protokolü karşılamak için yakılan meşaleler, salonu bir anda duman altında bıraktı. Öğrenciler ve veliler dumandan etkilenince salon pencereler açılarak havalandırıldı, dumanın dağılması sonrasında da programa geçildi. İyidere Çiftlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin, okul öğretmeni Gürsen Vural nezaretinde hazırladığı kıyafetler defileyle sergilendi. Öğrenciler giydikleri birbirinden ilginç kostümlerle sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekti.

Haberin Devamı