Gazete Vatan Logo

Bir kadının çığlığı

Gaziantep’te yaşayan 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Sema Özbudak, 10 yıl evli kaldığı Kaya Osanmaz’dan şiddet nedeniyle 2 yıl önce boşandığını söyledi. Çocuklarını da yanına alıp ailesiyle yaşamaya başlayan Özbudak, iddiasına göre eski eşi tarafından rahatsız edildi. Ölüm tehditleri aldığını belirten Özbudak defalarca şikayetçi oldu. Ancak Osanmaz her defasında ifadesi alınıp bırakıldı.

Bir kadının çığlığı

Tehditlerine rağmen Osanmaz hakkında işlem yapılmamasına tepki gösteren Özbudak şu iddialarda bulundu: “Boşanmama rağmen bu adamdan kurtulamadım. Sürekli tehdit ediyor. Yüzüme kezzap atacağını, beni felç edeceğini söylüyor. Kızımı görmek için alıp yolladığında, çocuğun cebinden 2 mermi çıktı.”

Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre, Sema Özbudak sadece kendisinin değil, ailesinin de tehdit altında olduğunu aktararak şunları söyledi: “Bu adam 27 Aralık’ta küçük kızımı almak için ailemin evine gelmiş, beni evde zannediyordu. Kapıda karşılaştığı ağabeyimi ateş ederek ayaklarından yaralamış. O gün evde olsaydım muhtemelen bana da ateş edecekti. Bunun üzerine yine karakola gidip şikayetçi olduk. Ama her zamanki gibi tehditle ilgili ses kaydını, mesajı alıp hiçbir şey yapmadılar. Sonra savcılığa gittim. Aynı gün 6 savcı ile görüştüm. Hepsi ‘Alanım değil’ diyerek işlem yapmadı. Bizi kim koruyacak?”