Gazete Vatan Logo

Bir hafta şarj imkanı sunan akıllı telefon!

4500 mAh bataryasıyla bir hafta bekleme süresine sahip olan LG X Power 2, şarj süresine önem verenlerin gözdesi olacak. LG X Power 2 yakında satışa çıkıyor!

Bir hafta şarj imkanı sunan akıllı telefon!

LG tarafından ilk olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Mobile World Congress 2017 (MWC) etkinliğinde tanıtılan X Power 2 akıllı telefon, tüm dünyada satışa sunulmak üzere.

LG X Power 2 özellikleri

Bu ay içerisinde ilk olarak Kuzey Amerika’da sunulacak LG X Power 2 daha sonra Asya, Avrupa, Latin Amerika ve diğer pazarlarda ve bölgeye bağlı olarak farklı adlarla piyasaya sürülecek. Ürünün selefi olan X Power’ın ise 2016 yılında çıktığını not olarak düşelim.

LG X Power 2 öncelikle 4500 mAh boyutundaki büyük bataryasıyla dikkat çekiyor. Şarj gerektirmeden bütün bir hafta dayanması için tasarlandıkları bataryadan gururla bahseden LG, tam şarjla 26 saat konuşma süresi, 19 saat internette sörf veya 18 saat video izleme vadediyor. Tabii ki kullanıcıların kullanımına ve farklı koşullara göre bu değerler farklılık gösterebilir.


5.5 inç 720p ekrana sahip olan LG X Power 2, gücünü sekiz çekirdekli MediaTek işlemcisinden alıyor. 2 GB RAM, 16 GB genişletilebilir dahili depolama kapasitesi, LTE, her isi de LED flaşa sahip 5 megapiksel ön ve 16 megapiksel arka kamera ile Android 7.0 Nougat ürünün diğer özelliklerinden.

Haberin Devamı

LG X Power 2 sunulduğu pazara göre farklı rakamlarla satışa çıkacakken Güney Kore için verilen fiyatı ise 260 dolar.

Kaynak:Shiftdele.net