Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 92. bölümünde Shyam yaptıklarını itiraf mı edecek?

Bir Garip Aşk 92. bölümüyle bu akşam Kanal 7'de olacak. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Arnav ile Khushi işbirliği yaparak Shyam'ın gerçek yüzünü herkese gösteriyor. Shyam bu durumda mecburen gerçekleri itiraf mı edecek? Tüm gelişmeler bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

Bir Garip Aşk 92. bölümünde Shyam yaptıklarını itiraf mı edecek?

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta heyecan dolu olaylar bitmek bilmiyor. Syham'ın Anjali'ye yaptığı kotölüklerin ortaya çıkma zamanı gelip çatıyor. Shyam'ın gerçek yüzünü öğrenen Anjali ne yapacak, bu kez onu terk mi edecek? Bir Garip Aşk bu akşamki bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

BİR GARİP AŞK 92. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 92. BÖLÜM ÖZETİ

SHYAM’IN MASKESİ DÜŞÜYOR

Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi ve Arnav, Nanda’nın da yardımı ile Shyam’ı köşeye sıkıştırmayı başarır. Tüm aile üyelerinin önünde maskesi düşürülen Shyam’ın önünde tek bir seçenek vardır.

İşleri yolunda gitmediği için çok öfkelenen Shyam, Anjali ile tartışır. Onun ablasına karşı saygısız davranışlarını gören Arnav bu durum karşısında çok sinirlense de ertesi gün Khushi ve Nanda ile birlikte ortaya çıkaracakları gerçekleri hatırlar ve sessiz kalır. Anjali ve Shyam’ın evlilik yıl dönümünü kutlamak için bir araya gelen aile üyeleri Khushi ve Nanda’nın bir projeksiyon aracılığı ile perdeye yansıttıkları güvenlik kamerası görüntülerini izlemeye başlar. Shyam’ın gerçek yüzünü izleyen herkes çok şaşırır. Bu defa kendisini savunamayacak bir şekilde köşeye sıkışan Shyam’ın yaptığı kötülükleri itiraf etmekten başka çaresi kalmamıştır.

Haberin Devamı