Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 91. bölümünde Arnav ile Shyam karşı karşıya!

Bir Garip Aşk 91. bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta heyecanlı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Doğum gününün hatırlanmamasına üzülen Arnav ne yapacak? Bir Garip Aşk bu akşam...

Bir Garip Aşk 91. bölümünde Arnav ile Shyam karşı karşıya!

Bir Garip Aşk 91. bölümünde Arnav ve Khushi arasındakim olayların nasıl gelişeceği merak ediliyor. Diğer yandan Shyam'ın kötü planları bitmiyor. Arnav ile Shyam yine karşı karşıya geliyor. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümü izleyicileri bu akşam da ekrana kilitleyecek.

BİR GARİP AŞK 91. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 91. BÖLÜM ÖZETİ

ARNAV, KHUSHİ’YE JELABİ HAZIRLIYOR

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav, Raizada malikânesinden kimsenin doğum gününü hatırlamamasından dolayı kendini kötü hisseder. Khushi’nin hatırlıyor olmasını ümit eder ancak Khushi’den de beklediği ilgiyi göremeyen Arnav onunla kavga eder. Yine bencilliğine yenik düştüğü için kendine kızan Arnav, Khushi’nin gönlünü almak için ona kendi elleriyle Jelabi hazırlar.

Arnav ailesinden hiç kimsenin doğum gününü hatırlamamasından dolayı çok üzülür. Tek umudu Khushi’dir ancak Khushi de doğum gününü unutunca büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Arnav açıkça belli etmese de bu konuda alıngalık gösterir ve Khushi ile tartışırlar. Ancak daha sonra Khushi’ye yaptıklarından dolayı pişman olur ve onun gönlünü almak için mutfağa geçerek Jelabi tatlısı yapar. Diğer yandan Khushi, Arnav’a gitttiği elbise tasarım dükkânında tanıştığı bir çocuktan bahseder. Aynı çocuğu Nanda Kishore ile birlikte alışveriş yaparaken yeniden gören Khushi, o esnada bir çetenin çocuğu kaçırmaya çalıştığını farkeder ve onu kurtarmak ister. Arnav okuldan arkadaşı Sheental ve oğlu Aarav ile karşılaşır. Aarav, Khushi’nin kurtardığı çocuktur ve Khushi’yi onun nasıl canını riske atarak kendisini çetenin elinden kurtarmaya çalıştığını anlatır.

Haberin Devamı