Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 24. bölümünde Khushi ile Arnav arasında romantik anlar!

Bir Garip Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi ile Arnav birlikte gitmek zorunda kaldıkları yolculukta romantik anlar yaşıyor. İkili arasındaki nefretin sevgiye dönüşmeye başladığı Bir Garip Aşk'ta neler yaşanacak?

Bir Garip Aşk 24. bölümünde Khushi ile Arnav arasında romantik anlar!

Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk her akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi ve ablası evden kovuluyor. Shashi Shyam'dan şüphelendiği için araştırmalara başlayarak bilgiler ediniyor. Khushi ile Arnav arasındaki duygu değişimi nelere yol açacak? Hepsi bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

BİR GARİP AŞK 24. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 24. BÖLÜM ÖZETİ

KHUSHİ VE ARNAV’IN YILDIZLARI BARIŞMAYA BAŞLIYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav’ın bayıldığını gören Khushi, onun için elinden geleni yapar. Yaşanan bir aksilik sonucu ikili uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk ikisi arasındaki bazı şeyleri değiştirmeye başlamıştır.

Kendini kötü hisseden Arnav mutfağa giderek Khushi’den yardım ister. İlk başta olan biteni anlamayan Khushi ise Arnav bayılınca onun için çok endişelenir. Shyam hakkındaki şüphelerinden bir türlü kurtulamayan Shashi ise onun hakkında bazı önemli ipuçlarına ulaşmıştır. Lavanya’ya yardım etmek isterken Arnav’ın araba bagajına gizlenmek zorunda kalan Khushi çok tedirgindir. Uzun bir yolculuğa çıkan ikili yolda büyük aksilikler yaşasa da birbirlerine karşı duydukları nefret yerini yavaş yavaş tuhaf duygulara bırakmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bir Garip Aşk’ın son bölümünde Khushi ile birlikte seyahat eden Arnav onun sürekli olarak konuşmasından rahatsız olsa da aslında Khushi’ye karşı daha nazik davranmaya başlar. Lavanya’yı sürekli takip ederek onun açıklarını arayan Devyani yeni bir sürprizle daha karşılaşacaktır. Akash ve Payal arasındaki yakınlaşma ise Manaroma’yı tedirgin etmektedir.
Arabasının bagajını açtığında Khushi’yi gören Arnav büyük bir şaşkınlık yaşar. Lavanya ile yıldızları bir türlü barışmayan Devyani ona karşı ön yargılı davranmaya devam etmektedir. Bu arada Khushi ile seyahatine devam eden Arnav onun sürekli olarak bir şeyler anlatmasından rahatsızlık duyar. Shahsi ise Shyam hakkındaki şüphelerinden kurtulamadığı için ona bazı sorular sorar. İlk defa uzun süre baş başa kalan Khushi ve Arnav arasında neler değişecek? Manaroma niçin Akash’a kızacak? soruları cevaplarını buldu.

Haberin Devamı