Gazete Vatan Logo

Binicilik Festivali’nde final heyecanı!

2015 Kemer Country Club Kış Binicilik Festivali, bugün ve yarın gerçekleşecek final müsabakalarıyla son buluyor.

Binicilik Festivali’nde final heyecanı!

Binicilik dünyasını 2015 Kış Binicilik Festivali final heyecanı sardı. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen festival, 4-5 Nisan tarihlerinde düzenlenen final yarışmalarıyla son buluyor.

Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vadeden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor. Festivalin bu yıl sponsorluklarını Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi, Barış Kurbal Bespoke Tailoring, Vatan ve Milliyet Gazeteleri ile Radyo D üstleniyor.

Festivalin sağlık sponsorluğunu üstlenen Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi; Acıbadem’in önemli hizmet noktalarından biri olarak etkinlik boyunca sporcular için sağlık desteği veriyor.

‘Barış Kurbal Bespoke Tailoring’ markası ise; giyimine düşkün kadın ve erkekleri özel dikim kıyafetlerle buluşturuyor. Profesyonel terzilerin ellerinde hayat bulan dünyaca ünlü kumaşları kişiye özel alternatiflerle sunan marka, el yapımı ayakkabı ve aksesuar seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Yarışmanın medya sponsorları Radyo D ile Milliyet ve Vatan Gazeteleri de tüm Atlı Spor yarışmalarında olduğu gibi desteklerini sürdürüyor. Türkiye’nin en iyi isimlerini bir araya getirecek Kış Binicilik Festivali finalinde ‘Doğuş Oto Maslak’ta, Audi markası ile yerini alacak. Organizasyon süresince, Atlı Spor Kulübü’nde kurulacak Doğuş Oto standında görevli Audi danışmanlarından başta A3 Sedan model olmak üzere tüm modeller hakkında bilgi alınabilecek.

Haberin Devamı

Yarışma programı 4-5 Nisan Saat: 10.00-18.00

‘Doğuş Oto Maslak, Audi markası ile festivalde yerini alacak.