Gazete Vatan Logo
Magazin Binicilerden uluslararası başarı

Binicilerden uluslararası başarı

Türk Milli Takımı’na yetiştirdiği biniciler ile en başarılı binicilik merkezlerinden biri olan Kemer Country Pony Club, uluslararası alanda da başarılara imza atıyor

Binicilerden uluslararası başarı

At terbiyesi Pony kategorisinde yarışan Yağmur Öztürk, geçtiğimiz günlerde İspanya’nın Valensiya kentinde düzenlenen CDI yarışmaları kapsamında ‘Icarus Van de Bulksehoeve’ adlı ponisi ile Pony Riders Team Testin’de yüzde 64.546 alarak ikinci, Pony Riders Individual Testinde yüzde 68.455 alarak birinci oldu. Yarışmanın son gününde koşulan Pony Rider’s Kur to Music’te ise yüzde 69.917 alarak ikinciliğe hak kazandı. Rotem ibrahimzade ise, Fransanın Nice kentinde yapılan Young Riders Yarışması’nda (Genç Yetişkinler Sınıfı) ülkemizi temsil edip 2. oldu.

Türk Bayrağı’nı dalgalandırdı

Pony Club’ın direktörlüğünü, öğrencileri ile 2010, 2011 ve 2013 yıllarında Balkan Şampiyonu olan Ela Acar yürütüyor. Acar, Avrupa Şampiyonası’na 2016 yılında ilk kez takım olarak kalifiye olan ve öğrencilerinden oluşan Pony Milli takımı’nın direktörlüğünü üstlenerek Danimarka Vilhelmsborg şehrinde Türk Bayrağı’nı dalgalandırdı.