Gazete Vatan Logo

Bingöl'de korkutan deprem! Büyülüğü...

Bingöl'de merkez üssü Kiğı ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl Valisi Kadir Ekinci, şu an için kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.

Bingöl'de korkutan deprem! Büyülüğü...

Bingöl'de, Richter ölçeğine göre, 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Kiğı ilçesi olarak belirlediği deprem, saat 15.27'de meydana geldi. Richter ölçeğine göre, 4.3 büyüklüğündeki deprem, yerin 12,00 kilometre derinliğinde oldu.

BİNGÖL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA
Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kiğı ilçesinde yaşanan 4,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, şu an için kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.
Vali Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 15.27'de Kiğı ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlatarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
"Şu an itibarıyla bizlere ulaşan bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun." diyen Ekinci, ekiplerin gerekli kontrolleri ve tespitleri sürdürdüğünü belirtti.
TUNCELİ VALİLİĞİ, KENTTE BİNGÖL'DEKİ DEPREM DOLAYISIYLA BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADIĞINI AÇIKLADI
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Tunceli'de herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi.
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 15.27'de Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatıldı.
Açıklamada, "İlimiz genelinde şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadesine yer verildi.

Haberin Devamı