Gazete Vatan Logo

BİMER şikayet başvurusunun sonuçlarına nereden ulaşabilirim?

BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi için artık hiç bir kuruma gitmenize gerek yoktur. Şikayetlerinizi ya da görüşlerinizi online olarak BİMER başvuru ve Sorgulama sistemine ileterek gereksiz zaman kaybı yaşamanızı önleyebilirsiniz. BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi devletin siz değerli vatandaşlarına ücretsiz olarak sunduğu bir hizmet olmakla beraber her vatandaşa aynı muameleyi gösterecek önemli bir hizmet birimidir.

BİMER şikayet başvurusunun sonuçlarına nereden ulaşabilirim?

Son on yılda teknoloji oldukça gelişmiş ve hayatımızdaki önemli yerini almıştır. Bu önemli yerin oluşmasında en büyük etken ise artık günlük hayattaki bir çok işlemimizi artık teknoloji aracıyla yapmamız olmuştur. Günlük hayatta bir çok işlemimiz için gereksiz zaman kaybı yaşamaktayız. Bu zaman kaybını geri kazanabilmek adına işlemlerimizin ivme kazanması gerekmektedir. Ancak git gide artan nüfus yoğunluğu nedeni ile verilen hizmetler artık yetersiz gelmektedir. Bu nedenden dolayı akış sağlanamamaktır. Hepimizin en az bir kere işlem kuyruğuna girmişliğimiz vardır. Bu kuyruklarda zaman kaybederken bazen işlemimizi bile gerçekleştiremeyebiliriz. Artık devletin hizmet veren birimleri gelişen bu teknolojiye kayıtsız kalmayarak vereceği hizmetleri sizlere online olarak sunmaktadır.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Örneğin bir kurumu yada kişiyi şikayet etmek istiyorsunuz. Ancak Şikayetçi olduğunuz kuruma şikayetinizi bildirmek her zaman çözüm olmayabilir. Ya da çifte standart uygulanan kurum ya da kişilere denk gelebilirsiniz. Bu nedenden dolayı Başbakanlık İletişim Merkezi sizlerin şikayeti ile bire bir ilgilenmekte ve çözüm bulmaya çalışmaktadır. Önceden bulunduğunuz ilin belediyesine gidip şikayet işlemlerinizi gerçekleştirmek durumunda kalırdınız ama her zaman yetkili biri ile görüşme fırsatınız olmayabilirdi. Online olarak verilen BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi sayesinde artık şikayetiniz ilgili kuruma iletilecek ve şikayetinizin ortadan kaldırabilmek için bir çözüm aranacaktır. BİMER’in yetkili kadrosu sizler ile detaylı bir şekilde ilgilenecek ve sizleri gelişmelerden haberdar edecektir. Eğer bir kurum ya da kişiyi şikayet etmek istiyorsanız ve şikayetinizin hemen çözüme kavuşmanızı istiyorsanız sizlerde diğer vatandaşlar gibi BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetinden online olarak yararlanabilirsiniz. Adaletli bir sistem olmakla beraber tüm vatandaşlara aynı muamele yapılacaktır. Bilgileriniz dilerse gizli kalabilir dilerseniz de bilgilerinizi gizleyip şikayetinizi bildirebilirsiniz. Bunun için öncelik ile internet bağlantısın olduğu herhangi bir bilgisayardan ya da akıllı cep telefonundan internete erişiminizi sağlayın. Ardından resmi BİMER Başvuru ve Sorgulama web sayfasına gidin. Karşınıza açılacak olan sekmede dilerseniz başvuruda bulunup şikayetinizi bildirebilirsiniz. dilerseniz de sizlere şikayetinizin takip numarası verildikten sonra da bu takip numarası ile şikayetiniz hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. BİMER Başvuru ve Sorgulama işleminizi her zaman her yerden yapabilmeniz mümkündür. BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi için ayrıca bir şifre sistemine gerek yoktur. Erişimi oldukça kolay olan BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemini online olarak erişmek istiyorsanız 7/24 resmi BİMER sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Haberin Devamı