Gazete Vatan Logo

BİMER başvurusu sayesinde şikayetlerinizi ilgili kurumlara iletebilirsiniz!

BİMER başvuru ve sorgulama işlemi sizin de bildiğiniz üzere Başbakanlık iletişim merkezidir. BİMER başvuru ve sorgulama işlemi kişisel sorunlarımızı yetkili kişilere ileterek herhangi bir çözüm bulabilirsiniz. Sizin de kendinize ait sorunlarınız var ise BİMER başvuru ve sorgulama merkezi üzerinden bu sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

BİMER başvurusu sayesinde şikayetlerinizi ilgili kurumlara iletebilirsiniz!

Her insanın kendine göre değişik sorunları ve problemleri vardır. Bu problemler ve kimi zaman canımızı sıkmaya değmeyecek basitçe çözümlenebilecek problemlerdir. Kimi problemler de bizim gücümüzün yetmediği diğer kişilerden destek alacağımız problemlerdir. Bu konuda bize yardımcı olacak bir kurum hizmet vermektedir. Başbakanlık zor durumda olan vatandaşlarımız için yürüttüğü bir sistem üzerinden çözüm üretmeyi amaçlamaktadır. Bu sisteme BİMER adı verilmektedir. BİMER başvuru ve sorgulama sistemi adı altında hizmet veren bu sistem sorunları olan vatandaşlarımızın ülkemiz bünyesindeki yetkililer tarafından problemlerine çözüm bulmak amacı ile işletilmektedir. Sizin de tahmin ettiğiniz üzere BİMER başvuru ve sorgulama işlemi dünyanın en büyük iletişim ve haberleşme ağı olan internet sistemi üzerinden hizmet vermektedir.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet sistemi bünyesinde her türlü teknolojim sistemleri barındırmaktadır. Ülkemizde de yardıma muhtaç olan kişiler düşünülerek internet sistemi kullanılarak BİMER başvuru ve sorgulama sistemi hayata geçirilmiştir. İnternet arama motorunuza BİMER başvuru ve sorgulama yazmanız halinde karşınıza BİMER başvuru ve sorgulama resmi internet sitesi çıkacaktır. Bu resmi internet sitesi üzerine giriş yaptıktan sonra ister yeni bir başvuru yapabilir isterseniz de BİMER üzerinden yapmış olduğunuz başvurunuz hakkında sorgulama ve bilgi alma hakkında sahipsiniz. BİMER başvuru ve sorgulama işleminizi internet sitesinin yanı sıra telefon üzerinden yetkili kişilere ulaşarak da gerçekleştirebilirsiniz. BİMER başvuru ve sorgulama işleminizi telefon üzerinden gerçekleştirmek isteyen vatandaşlarımız telefonlarından 150 numaralı hattı arayarak herhangi bir BİMER yetkilisi ile irtibata geçebilecektir. Kimi insanlarımıza BİMER başvuru ve sorgulama sistemlerinden biri olan telefon irtibatı daha etkili gelmektedir. Bunun sebebi ise telefon görüşmelerinde direkt olarak yetkili bir kişi ile muhatap oldukları için telefon üzerinden yapılan BİMER başvuru ve sorgulama işlemi daha çok tercih edilmektedir. Ancak gerek internet üzerinden yapılan BİMER başvuru ve sorgulama işlemi gerekse telefon üzerinden yapılan BİMER başvuru ve sorgulama işlemine aynı uygulama yapılmaktadır. Sizin de herhangi bir derdiniz, sıkıntınız yada probleminiz var ve bu probleminize tek başınıza bir çözüm bulamıyor yetkili bir kişiden yardım almak istiyorsanız BİMER başvuru ve sorgulama sistemine giriş yapabilirsiniz. BİMER başvuru ve sorgulama işleminizi ister telefon sistemi üzerinden ister resmi başbakanlık sistemi üzerinden sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Ne zaman isterseniz bu sistemi kullanabilirsiniz. Çünkü BİMER başvuru ve sorgulama işlemi sizlere en güncel şekillerde hizmet vermektedir. Yedi gün yirmi dört saat bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Sizler işleminizi gerçekleştirdikten sonra artık sadece size geri dönüş yapılmasını bekleyeceksiniz. Onun dışında sizlerin yapması gereken hiçbir işlem yoktur. Bu şekilde kısa bir sürede sorununuzu üst yöneticilere iletmiş olacaksınız.

Haberin Devamı