Gazete Vatan Logo

BİMER başvuru merkezi ile online şikayet başvurusu imkanı!

BİMER başvuru ve sorgulama hizmetleri vatandaşlarca yoğun şekilde kullanılıyor. Devlet ve vatandaş iletişiminde yeni dönem BİMER başvuru ve sorgulama ekranıyla başladı. Vatandaşlar internette BİMER başvuru ve sorgulama ekranından hem BİMER başvurusu yapabiliyor hem de BİMER başvuru sorgulaması yapabiliyor.

BİMER başvuru merkezi ile online şikayet başvurusu imkanı!

Modern toplum yaşantısı içerisinde internet altyapısı son derece önemli bir rol üstleniyor. Modern 21.yüzyıl dünyasında gelişmiş toplumlarda internet, insanların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile gün yaşamın akışı içerisinde aktif şekilde kullanılıyor. Özellikle de kamu hizmetleri alanında internet yapısının etkin biçimde kullanılması daha çağdaş ve daha modern hizmetlerin sunulabilmesi konusunda yardımcı oluyor. Günümüz modern yüzyılında internet kullanımının etkin şekilde artış göstermekte olduğu Türkiye’de de kamu hizmetlerinde internet altyapısı aktif şekilde kullanılıyor. Bu kapsamda Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından internet ortamı üzerinde devlet-vatandaş iletişiminde yeni ve daha modern bir iletişim kanalı olarak BİMER başvuru ve sorgulama ekranı hizmete açıldı.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Türkiye’de mobil akıllı cihaz ürünlerinin her geçen gün hızla daha da yoğun şekilde ilgi görmeye başlaması ile birlikte internet kullanımının bireysel alanda gün içerisinde oldukça yoğun bir pozisyona gelmesi ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları tarafından da internet altyapısı kamu hizmetlerinde aktif şekilde kullanılıyor. İnternet ortamı üzerinde yer alan Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın online BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı da Türkiye’de kamu alanında vatandaşlara sunulan en önemli kamu hizmet uygulamalarından birisidir. Modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşın her türlü konuya ilişkin olarak daha hızlı ve daha kolay bir şekilde modern standartlar çerçevesinde devlet ile iletişime geçebilme şansına sahip olabilmesini sağlamak amacı ile Başbakanlık bünyesinde bu hizmet ekranı faaliyete sunuldu.

Haberin Devamı

Hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana Türkiye’de internet altyapısını günlük yaşantısı içerisinde son derece etkin bir şekilde kullanmakta olan vatandaşlar tarafından oldukça yoğun şekilde kullanılan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı vatandaşların devlet ile iletişimde internet hız ve kolaylıklarından yararlanabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Bu yüzden de günümüzde internet ortamı üzerinde yer alan ve devlet birimleri ile iletişimde yeni bir dönem başlayan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı yerel veya ulusal tüm kamu hizmetleri ve kamu kurumları ile ilgili olan konularda vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

İnternet ortamı üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı son derece pratik bir kullanıma sahip olan ara yüzü sayesinde tüm vatandaşlar tarafından oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Vatandaşlar BİMER başvuruları sayesinde ilgili konuya ilişkin olarak ilgili devlet birimleri ile daha hızlı ve daha kolay şekilde iletişime geçebilme şansına sahip olabildiği gibi ilgili geri dönüşleri de çok daha kısa süreler içerisinde alabilme şansına sahip olabiliyor. Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden BİMER başvurusu ve bildirimi yapacak vatandaşların kendisinden istenen kimlik bilgileri ve iletişim bilgileri gibi kişisel bilgileri eksiksiz olarak doldurmaya dikkat etmeleri başvurularının geçerliliğinin sağlanabilmesi açısından çok büyük bir önem arz etmektedir.

Haberin Devamı