Gazete Vatan Logo

Bimeks'ten bir ayda 5 mağaza

Bimeks son bir ayda beş mağaza açarak mağaza sayısını 69’a yükseltti.

Bimeks Ordu merkezde 26 Aralık Çarşamba günü saat 09.00’da Ordu ilinde Fatsa’dan sonra ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Ordu mağazasının açılışıyla, daha önce açılan Edirne, Çanakkale, Diyarbakır ve Derince mağazalarıyla birlikte 1 ayda tam 5 yeni mağaza açarak 42 ilde 69. Mağazaya ulaşmış oldu. Sabahın erken saatlerinde indirimli ürünlerden yararlanmak isteyen müşterilere çay ve simit ikram edildi.

Tarihi ve doğa güzellikleri, kültürü, gelişen yapısı, artan nüfusu ve hızla büyüyen ekonomisi ile Karadenizin güzel ve şirin şehri olan Ordu’da Bimeks açılışa özel indirimlerle ‘Büyük Açılışı” gerçekleştirdi. Büyük açılış Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise İşortağı Ertuğrul Karamanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Mağazalarına bir yenisini daha ekleyen Bimeks böylelikle 42 ilde 69 mağazaya ulaşmış oldu.

Anadolu’ya yayılma politikasını 2012 yılında da aralıksız sürdüren Bimeks’in “Büyük Açılış”a özel yaptığı %50’ye varan indirimlere de Orduluların ilgisi büyük oldu. Sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturan müşteriler cep telefonu, bilgisayar, televizyon, harddisk, çamaşır makinesi ve daha onlarca çeşit indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Kuyrukta bekleyen müşterilere çay ve simit ikram edildi.

Ordu’daki Bimeks açılışı sonrası mağaza sayılarındaki artış ve büyümeyi değerlendiren BİMEKS Genel Müdürü Arif Bayraktar Türk halkının teknolojiyi oldukça yakından takip ettiğini, iyi fiyatı, kaliteli ürünü araştırarak bilinçli alışveriş yaptığını, her mağaza açılışında ilginin gittikçe arttığını ve bu ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Mağaza açılışlarını birer hafta aralıklarla tempolu bir şekilde gerçekleştirerek 1 ayda tam 5 mağaza açtıklarını, bu tempoyu ve enerjiyi de başarılı ve deneyimli bir takım çalışmasına bağladı. 2013’de de yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini ve tüm yurda iyi fiyatlı teknolojiyi götürmek için Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Eşsiz Sistem Kazandırıyor

Bimeks kendine özgü franchise sistemine adım attığı 2010 yılından bu yana Ordu mağazası ile birlikte toplamda 32 franchise mağazaya ulaştı. Bir yandan kendi mağazalarını açan Bimeks, diğer yandan, sunduğu cazip tekliflerle girişimcileri iş ortağı yapıyor. Sıfır stok riski olduğu bu sistem son yıllarda girişimcilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 81 ilde her şehre en az bir Bimeks mağazası açarak tüm Türkiye’ye hizmetini götürmeyi hedefleyen Bimeks, bu sisteme ortak olmak isteyen girişimcilere ‘Acele Edin’ önerisinde bulunuyor.

Haberin Devamı