Gazete Vatan Logo

BİM Samsung Note 8'i satacağı mağazaları açıkladı

BİM, satışını yaptığı teknolojik ürünlere bir yenisi daha ekleyerek Samsung Note 8’i piyasa fiyatından daha ucuza satışa sunuyor. Daha önce iPhone X, Vestel Venüs’te olduğu gibi Samsung Galaxy Note 8’de belirli mağazalarda satılacak. Galaxy Note 8’in yarın itibarıyla satışa sunulacağı mağazalar açıklandı.

BİM Samsung Note 8'i satacağı mağazaları açıkladı

BİM mağazalar zinciri Galaxy Note 8 satışı hakkındaki haberlerin doğru olduğunu belirtiyor. Ancak Bu ürün yalnızca İstanbul Tuzla ve Esenyurt’ta bulunan BİM şubelerinde satılacak. Cihazın fiyatı da daha önce yazdığımız gibi 3,299 TL olacak. Stok sayısı hakkında net bir bilgi verilmedi.

BİM tarafından satılan Note 8’ler yurtdışı menşeili olacak

Satışa sunulacak olan Note 8’in işlemcisinin Snapdragon 835 olduğu afişte belirtilmiş. Bilindiği üzere bu işlemci Kuzey Amerika’daki Note 8 modellerinde yer alıyor. Samsung Türkiye garantili ve ülkemizde satılan Galaxy Note 8 modellerinde Exynos 8895 işlemcisi bulunuyor.

Samsung Galaxy Note 8’de iPhone X’te olduğu gibi sınırlı stoklarla satışa sunulacak ve belirli mağazalarda bulunabilecek. Bunun yanında afişte ürünün ülkemizde kullanılan prizlere uygun orijinal şarj aletiyle satılacağı yazıyor.