Gazete Vatan Logo

BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır? MEB BİLSEM sınav sonuçları 2020 sorgulama ekranı açık mı?

BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır? sorusuna yanıt aranıyor. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin eğitim alacağı BİLSEM sonuçları aday öğrenciler tarafından büyük bir merakla içinde araştırılıyor. Peki, BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır? MEB BİLSEM sınav sonuçları 2020 sorgulama ekranı açık mı?

Özel yetenekli öğrencilerin eğitim aldığı BİLSEM sonuçları yakından takip ediliyor. Öğrenciler, BİLSEM değerlendirmesinden geçerlerse, Türkiye genelinde uygulanan BİLSEM grup tarama sınavlarına katılacak. Dolayısıyla öğrenciler mülakat sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor. BİLSEM 2020 sınav sonuçları ne zaman açıklanır? MEB BİLSEM sınav sonuçları 2020 sorgulama ekranı açık mı?

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

BİLSEM grup tarama sınavları 4 Ocak – 19 Nisan arasında yapılacak.

Sınavların sona ermesinin ardından BİLSEM bireysel sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi olan www.meb.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek ve öğrenci kimlik numarası ile sonuç sorgulaması yapılabilecek. Bu sınavın sonuçları ise 22 Nisan tarihinde açıklanacak.

BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI NE ZAMAN?

Bireysel değerlendirme sınavı ise 1 Haziran-28 Ağustos tarih aralığında gerçekleşecek. Bu sınavın sonuçları ise 4 Eylül 2020 tarihinde açıklanacak.