Gazete Vatan Logo
Magazin Billur Yazgan setlere dönüyor

Billur Yazgan setlere dönüyor

Acemi Cadı, Papatyam, Yabancı Damat, Şöhret gibi dizilerde rol alan Billur Yazgan, uzun bir aradan sonra setlere dönüyor.

Billur Yazgan setlere dönüyor

Evlenip anne olduktan sonra ekranlara ara veren güzel oyuncu, yeni bir reklam filmiyle setlere dönüyor. Oğlu Aren'le yakından ilgilenen Yazgan; Doğumdan sonra hemen setlere dönmek istemedim. Aren'in en güzel ve bana en çok ihtiyacı olduğu yaşlarında tamamen onunla vakit geçirmek istedim, dedi. Kamera önünü çok özlediğini söyleyen Yazgan, dizi ve film tekliflerini de değerlendirdiğini belirtti.

BİLLUR YAZGAN KİMDİR?

Billur Yazgan 1 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi tiyatrocu İdil Yazgan'dır. İstanbul Üniversitesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur.

2006 yılında yayınlanan 'Acemi Cadı' adlı dizide canlandırdığı karakter sonrası tanınan Billur Yazgan, Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırdı. Dizide Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.