Gazete Vatan Logo

Bilkent Şehir Hastanesi'ne 12 bin personel alınacak

Bilkent Şehir Hastanesi'nde 7 bine yakın sağlık personeli olmak üzere toplam 12 bin kişi istihdam edilecek.

Bilkent Şehir Hastanesi'ne 12 bin personel alınacak

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Bilkent Şehir Hastanesi'ne 12 bin personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bakan Koca'nın bu açıklamasının ardından iş arayan on binlerce vatandaş heyecanlı bir bekleyiş içerisine girmişti. Ve nihayet yapılacak personel alımı ile ilgili ilk detaylar ve kadrolar belli oldu

Yapılan son açıklamada, şehir hastanesine yapılacak personel alımında kadroların şu şekilde olacağına yer verildi: "Hemşire, doktor, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi görevlisi, oda destek personeli, tıbbi sekreter, resepsiyon görevlisi, aşçı, kepçeci, meydancı, depo personeli, engelli personel, ambulans şoförü, hasta bakıcı, eczacı, ameliyathane teknisyeni, ameliyathane hemşiresi, eski hükümlü işçi, hasta kabul sekreteri"

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI NASIL OLACAK?

12 bin personel alımı için ilana çıkılmayacak. Zaten şehir hastanesi açılacağından dolayı kapanacak hastanelerdeki çalışanlar Şehir hastanesine geçecek. Kalan sayı da İŞKUR üzerinden yayımlanack yeni ilanlar ile tamamlanacak..

Haberin Devamı

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ'NDE HANGİ KADROYA KAÇ PERSONEL ALINACAK?

Bilkent Şehir Hastanesine yapılacak 12 bin personel alımı için belirlenen ilk sayılar şu şekilde; 664 hasta yönlendirme ve danışma(tıbbi sekreter, resepsiyon, refakat, hasta taşıma), 55 çağrı merkezi görevlisi, 313 oda destek personeli, 500 mutfak personeli(aşçı, aşçı yardımcısı, kepçeci, bulaşıkçı, meydancı, depo personeli), 978 temizlik personeli (hastane ve hastanede temizlik süreçleri) 450 hastane güvenliği, 62 otopark personeli alınacak..

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ 5 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?
Sağlık personeli dışında alınacak olan 5 bin personel için başvurular, İŞKUR kaydı bulunan adaylar arasından yapılacak. Bina destek ve genel destek hizmetleri için başvurular, Çankaya Üniversiteler Mahallesinde bulunan Tepe Servis ve Yönetim merkezinden bizzat ya da info@tepeservis.com.tr mail adresinden yazılı olarak yapılabilecek.
Başvuru süreci hakkında bilgi almak isteyen personel adayları, 0312 248 80 00 numaralı hat üzerinden iletişim kurabilecek.

Haberin Devamı