Gazete Vatan Logo

Bilişim Teknolojileri Zirvesi!

7-8 Aralık 2012 tarihlerinde 5.’si düzenlenecek olan Bilişim Teknolojileri Zirvesi’ne günler kaldı!

Otto Group Türkiye’nin (limango) platin sponsorluğunda 7-8 Aralık 2012 tarihlerinde 5.’si düzenlenecek olan Bilişim Teknolojileri Zirvesi(BTZ)’ne sayılı günler kaldı!

Bilişim Teknolojileri Zirvesi; Paneller ve Seminerler, Workshoplar, Bilişim Teknolojileri Fuarı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm ve Sosyal Medya Ödül Töreni olmak üzere 5 ana bölümden oluşuyor. İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde; Türkiye’nin önde gelen öğrenci kulüplerinden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen zirve, her yıl 600 kişiye ev sahipliği yapıyor ve 30.000 kişi tarafından canlı olarak izleniyor.

Zirve kapsamında düzenlenecek oturumlarda, internet sektörünün gündemindeki konular ele alınacak ve bilişim sektörü fütüristik yaklaşımlarla irdelenecek. Türkiye’de mobil uygulama ve oyun pazarı, mobil teknolojiler ve cihazların geleceği, internet girişimciliği, e-ticarette ödeme sistemleri ve pazarlama stratejileri, sosyal medya ve insan kaynakları, mavi okyanus stratejisi ve affiliate marketing gibi konular konuşulacak.

Zirvede konuşmacı olarak; Avrupa’nın private shopping devi limango’nun CEO’su Gülfem Toygar, Silikon Vadisi yöneticilerinden Yonja Media Group & IsteSosyal.com CEO'su Dilawar Syed, teknoloji dergisi Wired tarafından Avrupa’nın en başarılı girişimcilerinden biri olarak gösterilen lidyana.com & Peak Games kurucusu Hakan Baş, AppStore’da en çok indirilen oyun Bucketz’ın yaratıcısı Dr. Bora Uygun, Google Perakende ve Telekom Sektörleri Yöneticisi Mahir Erkan gibi isimler konuşmacı olarak yer alıyor. Tüm konuşmacılar, www.facebook.com/BTZirvesi sayfasından ve www.btz.org.tr üzerinden açıklanmaya devam ediyor.

BTZ kapanış akşamında düzenlecek törende LC Waikiki Sosyal Medya Ödülleri sahiplerini bulacak. Kazananların belirleneceği oylama ise www.sosyalmedyaodulleri.com sayfası üzerinden devam ediyor. Ayrıca 7 Aralık akşamı BTZ kapsamında yer alan sosyal medya konseptli partide zirve katılımcıları eğlence fırsatı bulacak.

Zirve ile ilgili daha detaylı bilgiler ve online kayıt için www.btz.org.tr adresini ziyaret edebilir, facebook.com/BTZirvesi ve twitter.com/BTZirvesi sayfalarını takip edebilirsiniz.


Sponsorluk ve katılım hakkında sorularınız için: info@btz.org.tr

Haberin Devamı