Gazete Vatan Logo

Bilgisayarınız yüzünüzü tanısın!

Sevdiklerinize yeni yıl için hediye arıyorsanız..

SEVDİKLERİNİZE yeni yıl için hediye arıyorsanız, Lenovo IdeaPad S10-2’yi de listenize alın. Siyah, pembe, beyaz ve gri renk seçeneği bulunan S10-2, 10.1 inç ekrana sahip ve 1.1 kilo ağırlığında. Üzerindeki VeriFace adlı yüz tanıma sistemi, her yerden sesli ve görüntülü görüşmeyi mümkün kılan web kamerasına güvenlik özelliği kazandırıyor ve sistemi şifre girmeden açabiliyorsunuz.

Teknosa’dan Doğu Anadolu’da çifte açılış

“HERKES İçin Teknoloji” felsefesi doğrultusunda yatırımlarına devam eden Teknosa; Erzurum ve Malatya’da iki mağaza açtı. Erzurum’da 3’üncü, Malatya’da ise 2’nci mağazasının açılışını 19 Aralık’ta gerçekleştiren Teknosa, mağaza sayısını 243’e çıkardı. Erzurum’da Redevco Alışveriş Merkezi’nde ve Malatya’da Malatya Park’ta aynı anda açılan Extra konseptli Teknosa mağazaları beyaz eşyadan cep telefonuna, fotoğraf makinesinden kameraya binlerce elektronik ürünü teknolojiseverlerin beğenisine sunuyor.

Erzurum ve Malatya’da gerçekleştirilen açılışlarda müşterilerine açılışa özel avantajlı kampanyalar ve cazip fiyatlar sunan mağazalara tüketicilerin ilgisi büyük oldu.

Kuyruk oluştu

Erzurum’da özel indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, saat 05.00’ten itibaren sıraya girdi. Uzun kuyrukta soğuk havaya aldırmadan bekleyen vatandaşlara çay ve kahve ikram edildi. Soğuk havadan korunmaları için battaniye de dağıtılan vatandaşlar, talep ettikleri ürünü bildirdikten sonra gruplar halinde saat 08.00’de içeri alındı. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “2009’da büyümemizi sürdürdük. Bölge ayrımı yapmaksızın mağaza açma atağımız devam etti. Doğu’da Van, Kars, Muş, Batman gibi daha önce Teknosa mağazası bulunmayan Doğu illerimize ulaştık, Gaziantep’te bölgenin en büyük teknoloji marketini hizmete sunduk” dedi.

Türkiye’de herkesi uygun fiyata, üstün hizmet sunarak teknoloji ile buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Nane, “Önümüzdeki yıl Teknosa’nın 10. yılını kutlayacağız. 2010 senesine 80 bin metrekare net satış alanı ile gireceğiz. Hedefimiz, bulunmadığımız illerde mağazalar açarak Türkiye’de 81 ile ulaşmak” diye konuştu.

SOĞUK BİLE TEKNOLOJİ SEVDASINI ETKİLEMEDİ

Teknosa; Erzurum’da üçüncü, Malatya’da ikinci mağazasını açtı. Erzurum’da soğuğa rağmen saat 05.00’ten itibaren sıraya giren vatandaşlara battaniye dağıtıldı, çay ve kahve ikram edildi.

Klavye anlayışı değişecek

CHERRY marka klavyeler Yücel Elektronik distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunuldu. Alman ZF Electronics tarafından üretilen Chery klavyeler, tozlu ortamlarda, su sıçramalarında ve fiziksel darbelere maruz kaldığında bile işlevini sürdürüyor. Switch teknolojisine sahip bu klavyelerde 20 milyonunun üzerinde tuş kullanım olanağı da buluyor.

Minimalist ve hafif: NC10

Süreklİ hareket halindeki teknoloji takipçilerinin ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen NC10, 1.33 kg ağırlığıyla dünyanın en hafif 6 hücre-bataryalı, 10.2 inçlik netbooku... Cihaz, normal ebatlardaki ergonomik PC tarzı klavyeye sahip. Ayrıca Intel’in en küçük ve az enerji tüketen işlemcisi Intel Atom, NC10’un ağırlık, boyut ve maliyet açısından en güçlü bilgi işlem fonksiyonlarını sunmasına olanak sağlıyor.

Nokia E72 ile anında mesajlaşın

İŞ ve kişisel mesajlaşma için özel olarak tasarlanan Nokia E72 ve artık e-postanın yanı sıra anında mesajlaşma çözümünü de içeren Nokia Mesajlaşma Servisi ile birlikte Türkiye’ye geldi. Nokia Mesajlaşma servisi kullanıcılar için pek çok Nokia cihazı üzerinden Yahoo! Mail ve Yahoo! Messenger, Windows Live Hotmail, Gmail ve Google Talk, AOL Mail ve Ovi Chat gibi e-posta ve anında mesajlaşma (IM) hesaplarına erişim sağlıyor. Kullanıcılar Nokia Mesajlaşma servisi ile 10 adet kişisel e-posta hesabını ve bir adet kurumsal e-posta hesabını takip edebiliyor, gerçek zamanlı olarak arkadaşlarına anında yanıt verebiliyorlar.

Teknoloji ve estetik LaCie’de

INDEX, tasarımıyla göz dolduran, teknolojiyle estetiği birleştiren LaCie marka taşınabilir disklerin yeni modellerini Türkiye genelinde satışa sundu. Diskler için LaCie dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck ile işbirliği yaptı.

Genius 2+1 serisine yeni üye

GENIUS’UN 2+1 ses sistemleri serisine yeni bir üye daha katıldı. Ahşap kaplamasıyla dikkat çeken Genius SW-HF2.1 1200, 12 Watt gücündeki Subwoofer ve 9 Watt gücündeki uydu hoparlörlerle toplamda 30 Watt’lık bir çıkış gücü sunuyor.

Wirofon’lu LG ile 1.000 dakika bedava konuşma fırsatı

TÜRK Telekom, “Wirofon LG Cep Telefonu” kampanyası ile müşterilerini ayda 26.90 TL taksitle LG GM735 cep telefonu sahibi yapıyor. Ödemeler, Türk Telekom müşterilerinin ev ya da iş telefonu faturalarına yansıtılarak 24 ay taksitle gerçekleştiriliyor. 3G uyumlu ve dokunmatik ekranlı LG GM735 cep telefonunda Wi-Fi, A-GPS ve FM radyo özelliklerinin yanı sıra 5 megapiksel kamera bulunuyor.

Kampanya 30 Haziran 2010 tarihine kadar devam edecek.

Haberin Devamı