Gazete Vatan Logo
Magazin Bildiğiniz Demet’im değişmedim

Bildiğiniz Demet’im değişmedim

Demet Akalın, olaylı Amerika seyahati ile ilgili merak edilenleri instagram hesabından açıkladı. Akalın, hasta oğluna yardım etmediğini söyleyen kuzeni içinse “Evimden her şeyimi çalana yardım etmem. Ben bildiğiniz Demet’im değişmedim” dedi

Bildiğiniz Demet’im değişmedim

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’la aralarının açık olduğu bu yüzden kafa dağıtmak için tatile çıktığı iddia edilmişti. Çıkan haberler karşısında isyan eden Akalın sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Yok yüzüm asıkmış, yok Okan’la aram kötüymüş! Daha neler! İki ay önceden geleceğimiz belliydi. Başka boş vaktim yoktu, kızım da bu kadar yol gelemeyeceği için babasıyla kaldı! Kocama kendimden daha çok şey aldım! Çalışıp kazanıp harcıyorum kime ne? Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim. ‘Helal olsun’ deyip geçin.”

Akalın, kanser hastası oğluna yardım etmediğini söyleyen kuzeni için “Kime yardım edeceğimi iyi biliyorum sülalemin üstündedir elim. Evime girip her şeyimi çalan insana yardım etmem! Nasıl inanırsınız bunlara takma kirpikleriyle canlı yayınlara çıkanlara... Utanmasalar ben kör etmiş oldum, zaten kör doğan çocuğu! Rica ediyorum ben bildiğiniz Demet’im değişmedim kimsede beni zorla değiştiremez” dedi.