Gazete Vatan Logo

Bienvenu Cimbom'u bekliyor!

F.bahçe'nin golcüsü Bienvenu, yeni sezona umutlu başlarken iddialı açıklamalar da yaptı.

Ligin bitmesiyle birlikte 40 günlük bir zaman diliminde milli takımının uluslararası maçlarına katılan ve daha sonra genç Kamerunlu futbolcular ve arkadaşları ile bir dizi etkinlik düzenleyen Henri Bienvenu hedeflerini de belirledi.

Sow'un yedeği olarak kalsa da yeni sezon için daha hırslı ve umutlu olan Kamerunlu golcü, Galatasaray derbisini ve Şampiyonlar Ligi'ni gözüne kestirdi.

Bienvenu'nün duygu ve düşünceleri şöyle:

"40 günlük bir tatilden sonra yeniden Türkiye'ye döndüm ve çalışmalar başladı. 10 günlük kamp için Düzce'deyiz ve ilk çalışmayı salı günü yaptık. Kamerun ve Fransa'da geçirdiğim izinden sonra şimdi yeni sezona konsantre oluyorum. Milli Takımı'mın uluslararası maçlarına katıldım ve genç Kamerunlu futbolcular ve arkadaşlarımla ile bir dizi etkinlik düzenledim. Yeni sezon hazırlıkları geçen yıla oranla çok farklı bir havada başladı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin dönüş işareti olacaktır diye düşünüyorum. Takım olarak Avrupa Kupası maçları için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Türkiye Ligi için ise perdeyi Ağustos ayında Galatasaray'a karşı Süper Kupa maçında açacağız. O kupayı kazanmak istiyoruz"

Haberin Devamı