Gazete Vatan Logo

Bıçaklanarak öldürülen Nazlı’nın üvey annesi...

Bıçaklanarak öldürülen Nazlı’nın üvey annesi...

ELAZIĞ’da ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Nazlı Aydın, evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili evde olayın ardından baygın bulunan üvey annesi 47 yaşındaki Mesude Aydın, gözaltına alındı. Şüpheli ifadeler veren ve elinde bıçak kesikleri olduğu görülen Mesude Aydın, adliyeye sevk edildi.

Elazığ’ın Abdullahpaşa Mahallesi 270’inci sokak üzerindeki Batı Sitesi’nin giriş katında meydana geldi. Elazığ Vali Tevfik Yaramanoğlu Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi olan ve küçük yaşta babası Tayyar ile annesi Şifa Aydın tarafından amcası Halis Aydın’a evlatlık verilen Nazlı Aydın, dün hastalanınca okula gitmedi. Kentte bir ilkokulda öğretmenlik yapan üvey babası Halis Aydın, kızını doktora götürmek için eşi Mesude Aydın’ı telefonla aradı. Uzun süre telefona cevap alamayan Halis Aydın, bunun üzerine komşularını arayarak evlerine bakmalarını istedi. Sitenin giriş katında olan dairenin penceresinden içeriye bakan komşuları Nazlı Aydın’ı kanlar içinde görünce durumu Halis Aydın ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis bıçaklanarak öldürülen Nazlı Aydın’ın cesedini ve üvey annesi Mesude Aydın’ı da baygın halde buldu.

Haberin Devamı

Dün hastanedeki tedavisinin adından polis tarafından gözaltına alınan Mesude Aydın, poliste çelişkili ifadeler verdi. Eve bir kadın ile erkeğin geldiğini söyleyen Mesude Aydın, "Ben yapmadım başkası yaptı. Bir kadın ile bir erkek bize saldırdı" dedi. Polis yaptığı incelemede Mesude Aydın’ın vücudunda tırnak izleri, elinde bıçak kesikleri olduğunu tespit etti. Yapılan aramada Nazlı Aydın’ın öldürüldüğü bıçağın yıkandıktan sonra buzdolabının altına atılı olarak buldu. Polisteki sorgusunun ardından Mesude Aydın, adliyeye sevk edildi.