Gazete Vatan Logo

Beyoğlu’nda trafik ışıklarında cinayet

BEYOĞLU Tepebaşı’nda, trafik ışıklarında aracının önü kesilen Şeyhmus Gül, 3 kişi tarafından darp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Beyoğlu’nda trafik ışıklarında cinayet

Olay saat 08.00 sıralarında Beyoğlu Tepebaşı Refik Saydam Caddesi’ndeki trafik ışıklarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Taksim’den Fatih yönüne giden 34 FG 7537 plakalı otomobil, 3 kişi tarafından trafik ışıklarında durduruldu.

DARP EDİP ÖLDÜRDÜLER

Araç sürücüsü Şeyhmus Gül, tartıştığı 3 kişi tarafından zorla aracından indirildi. Çıkan kavga sırasında bir kişi elindeki taşla, Gül’ün kafasına vurdu. Daha sonra yol kenarına sürüklenen Gül, darp edilerek karnından bıçaklandı. Gül ağır yaralanırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Gül’e kalp masajı yaptıktan sonra ambulansa aldı. Gül, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRGANLAR KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri ve incelenen MOBESE kayıtlarıyla eşkalini belirlediği 3 kişinin peşine düştü. Şüpheliler M.Ç., H.K. ve E.S., Beyoğlu Asayiş Şube ekipleri tarafından, olaydan kısa süre sonra Beyoğlu’nda yakalandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı