Gazete Vatan Logo

Beyin travması geçiren Gökay Ç., o yumruğu anlattı

İstanbul’da sigara içtiği için saldırıya uğrayan Gökay Ç., hastaneden çıktı: “O kişi serbest kalmış olsa da davadan asla vazgeçmem”

Beyin travması geçiren Gökay Ç., o yumruğu anlattı

İstanbul Fatih’te çalıştığı giyim mağazasının önünde sigara içerken Ufuk T. isimli kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Gökay Ç., 9 günlük tedavinin ardından önceki gün taburcu oldu. Beyin kanaması kontrol altına alınan Gökay Ç., doktorunun isteği üzerine tatile çıktı.

‘KÜFÜR YOK, SADECE ‘SANA NE’ DEDİM’

Güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından olay gündeme oturmuş, saldırganın Fatih’te bir spor salonunun sahibi olduğu öğrenilmişti. Polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Ufuk T., olayla ilgili “Yürürken duman bana geldi. ‘Ramazan ayındayız bari saklayarak iç’ deyince, küfür etti. Yumruk attım” dedi. Olayı Habertürk’e anlatan Gökay Ç. ise sigaranın bahane olduğunu belirterek, saldırganın en büyük cezayı alması için her şeyi yapacağını ifade etti. “Peşini bırakmayacağım” diyen Gökay Ç., şunları söyledi: “Mola vermek için dışarıya çıkmıştım ve sigara içiyordum. Her şey o anda oldu. Beyin kanaması geçirdim. 9 gün hastanede kaldım. O kişi sigara dumanının yüzüne geldiğini söylemiş. Bana sigara içme deyince sadece ‘Sana ne’ karşılığını verdim. Küfrü bırakın, argo bile kullanmam. O kişi serbest kalmış olsa da ailem ve ben, bu işin peşini bırakmıyoruz.” (HABERTÜRK)

Haberin Devamı