Gazete Vatan Logo

Beyaz Yalan dizisinin günü değişti!

Show TV’nin iddialı başlayan dizisi Beyaz Yalan dizisinin yayın günü değişti. Beyaz Yalan dizisi bu haftadan itibaren yeni gününde olacak.

Beyaz Yalan dizisi artık Cumartesi akşamlara gelecek. Dizinin yeni bölümleri bu haftadan itibaren cumartesi akşamları saat 20.00′de yayınlanacak.

Show TV’nin başrollerini Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan, Elif İskender, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Berkan Bulut, Onur Dikmen, Çetin Karakul, Ebru Aytemur, Fatih Dokgöz , Özge İnce, Ayça Yağcıoğlu, Pınar Deniz, Biran Damla Yılmaz ve Dilara Topuklular paylaştıkları, yapımını NTC Medya , yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, senaryosunu da Mayıs’ın kaleme aldığı yeni dizisi ‘Beyaz Yalan’, bu haftadan itibaren (4 Nisan Cumartesi) yeni bölümleri ile cumartesi akşamları saat 20.00′de ekrana gelecek.

Alara ve Melek adlı iki genç kızın hayatlarının kesişmesini, Alara’ya özgürlüğünü, Melek’e de hayat boyu beklediği şansı vaat eden bir oyunun hikayesini anlatan ‘Beyaz Yalan’, 23 Mart Pazarrtesi günü ekran macerasına başlamıştı.