Gazete Vatan Logo

Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...

Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.

Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...

Beyaz Show en gözde isimlerle sezonunu açıyor. Beyazıt Öztürk'ün tüm samimiyeti, enerjisi ve içtenliğiyle seyircisini kahkahaya boğmaya geliyor. Beyaz Show her sezon farklı bir formatı deneyerek en iyisinin hangisi olacağına da karar verdi. Geçtiğimiz sezonlarda bant yayını deneyen Beyaz Show bu yıl canlı yayınla karşımızda olacak.

Müthiş konukları, kahkahası, sürprizi ve muhteşem şovmeniyle "Beyaz Show" hasrete son veriyor ve yeni sezonu ile bu cuma Kanal D’de başlıyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı,sevilen şarkıcı Simge Sağın, "İlk Öpücük" filminin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Özge Gürel, Beyaz Show’un yeni sezon ilk programına konuk oluyor.

BEYAZ SHOW YENİ SEZON FRAGMAN

Birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, şen kahkahalarıyla, "Beyaz Show" 27 Ekim Cuma gecesi Kanal D’de başlıyor!

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Ailesi Kürt ve Arap kökenlidir. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.

Haberin Devamı

20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da Adana'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi. Kız istemek için Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ı devreye sokmuştur. Cumhurbaşkanı da düğün hediyesi olarak bir Kuran göndermiştir. Yıldırım, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakteri ile ününü perçinledi. Demir, 25 sene sonra, varlıklı biri olarak Antakya'ya geri dönen ve buradan toprak alan bir gençtir. Demir ve Asi arasında geçen gurur yüklü aşk ise dizinin konusunu oluşturmaktadır.2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.

Haberin Devamı

2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı. Dizide çocuk yaşta başlarından geçen bir kaza sonucunda girdikleri çocuk hapishanesinde yaşadıkları kötü olayların ardından suskun kalmayı seçen dört çocuğun büyüdükten ve ayrı yollarda ilerledikten sonra bir gün intikam almak için bir araya gelmeleri anlatılır.

Haberin Devamı

Simge Sağın Kimdir?

Simge Sağın, veya bilinen adıyla Simge (d. 8 Ağustos 1981; Şişli, İstanbul) , Arnavut[1] asıllı Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümü mezunudur.

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 yılında Şişli, İstanbul'da doğdu. Müzisyen bir babanın kızı olması hayatının her anında müzikle iç içe büyümesini sağladı. 12 yaşında gitar çalmaya ve besteler yapmaya başladı ve müzikle ilgili çalışmalarının İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünden mezun olarak devam ettirdi. Okulda Alaattin Yavaşça, Selahaddin İçli gibi pek çok müzisyenle çalışma fırsatı elde etti.İlk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazandı. Daha sonrasında Gülşen'e dört, Yaşar'a iki ve Serdar Ortaç'a iki sene sahnede vokalist olarak eşlik etti. 2007 yılında başlayan başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen’in oynadığı Annem dizisi için Kıraç ile düet yaptı. "Annem" şarkısı 2010 yılında 818.316 dinlenmeyle dijital ortamda en çok dinlenen 20 şarkı arasına girerek 17. sırada yer almayı başardı.

Haberin Devamı

Simge ayrıca Süper FM’in jeneriği gibi pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasında katkıda bulundu.2011 yılında Erdem Kınay prodüktörlüğünde Yeni Çıktı adlı ilk EP albümünü çıkardı. Albüm Kaya Müzik etiketiyle yayımlandı. Albümde Alper Narman, Gökhan Şahin ve Erdem Kınay gibi isimlerin besteleri yer aldı. Albümün çıkış şarkısı olarak "Ödeme Vakti" seçildi. Klibin yönetmenliğini Sedat Doğan üstlendi.[6] Albümün ikinci klibi "Başı Dertte" şarkısına çekildi.

2014 yılında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği Bip Bip adlı ikinci EP albümünü çıkardı. Albüm Doğan Music Company etiketiyle piyasaya sürüldü. Albümden "Bip Bip (Bayraşa Mix)" adlı şarkısına klip çekildi. Klip YouTube'da 30 milyon üzerinde izlenmeye ulaştı.2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Riff Cohen'in "Dans Mon Quartier" şarkısının Türkçe sözlerle cover hali olan "Miş Miş" adlı ilk teklisini çıkardı. Tekli Doğan Music Company etiketiyle yayımlandı.Şarkı, Türkiye Resmî Listesi'nde 1 numaraya kadar yükselmeyi başardı. 29 Ocak 2016'da ikinci teklisi olan "Yankı"yı yayımladı. Şarkının söz ve müziği Sezen Aksu, Deniz Erten, Ersay Üner ve Simge tarafından hazırlandı. Şarkı Resmî Liste'de 2 numaraya kadar yükseldi.22 Temmuz 2016'da ise yine DMC ve IDA Müzik ortaklığında 2013 senesinde Hindistan'da yayınlanan Yeh Jawaani Hai Deewani filminin soundtrack'lerinden olan Badtameez Dil in Türkçe sözlerle coverlanmış hali olan "Kamera" teklisini çıkardı.[12] Klibi Bedran Güzel tarafından çekilen şarkının Türkçe sözleri Alper Narman, Onurr Özdemir ve Sezen Aksu tarafından hazırlandı. Düzenlemesi ise Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde gerçekleşti.11 Ocak 2017'de ise DMC müzik etiketiyle dijital ortamda klibi ile eş zamanlı olarak teklisi "Prens&Prenses"i yayınladı. Şarkının söz ve müziği Ersay Üner'e, düzenlemesi Ozan Bayraşa'ya ait.

Özge Gürel Kimdir?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul 'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı.

Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı.Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimi dizisi 2015 yılında final yapmıştır. 2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı. Yıldızlar Şahidim dizisi 2017 yılında final yapmıştır.