Gazete Vatan Logo

Beyaz Show ne zaman başlıyor?

Beyaz Show'un yeni sezona hala başlamamış olması fenomenlerini merakta bıraktı. Beyaz Show 20. yılına özel farklı bir formatta program hazırlayacağını duyurdu. İşte Beyaz Show ne zaman başlıyor? sorusunun cevabı...

Beyaz Show ne zaman başlıyor?

Beyaz Show'un yeni sezona ne zaman başlayacağı belli oldu. Beyaz Show 20. yılına özel bambaşka bir programla Kasım ayında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Beyaz Show yeni sezon heyecanı başladı. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show farklı bir format ile karşımıza çıkıyor. 20. yılına özel bir program olmasını istediği için Beyaz Show ekibiyle birlikte yurt dışına açılacak ve oradaki izleyicileriyle buluşacak. Beyaz Show'un Sunucusu Beyazıt Öztürk programın sadece son 1 ayını stüdyoda gerçekleştirecek. Peki yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte tanıtım fragmanı ve detaylar...

BEYAZ SHOW YENİ SEZON NE ZAMAN?

Beyaz Show yeni sezonuyla Kasım ayında ekranlara gelecek.
Her hafta Cuma günleri seyircisini stüdyosunda ağırlayan Beyazıt Öztürk, bundan böyle konukları ile birlikte Türkiye ve Avrupa’da ki farklı mekanlarda sevenleri ile buluşacak.

BEYAZ SHOW YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI


BEYAZ SHOW DÜNYAYI GEZİYOR

Aylardır titiz bir çalışmayla, yepyeni projesini hayata geçirmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk’ün Aralık’a kadar ki programı da belli oldu!

Kanal D’nin fenomen programı Beyaz Show, eşi benzeri görülmemiş bir formatla yeni sezona merhaba diyecek. Yıllardır her hafta Cuma günleri seyircisini stüdyosunda ağırlayan Beyazıt Öztürk, bundan böyle konukları ile birlikte Türkiye ve Avrupa’daki farklı mekanlarda sevenleri ile buluşacak.
Kanal D’den 15 günde bir ekrana gelecek Beyaz Show’un ilk durağı 3 Ekim’de Hannover’de olacak.
Kasım ayında Türkiye’nin kanalı Kanal D’de ekrana gelecek olan Beyaz Show’un çekim takvimi ise şöyle;

3 Ekim: Hannover

7 Ekim: Azerbaycan

14 Ekim: Düsseldorf

15 Ekim: Viyana

21 Ekim: Antwerp

23 Ekim: Berlin

29 Ekim: Melbourne

30 Ekim: Sidney

9 Aralık: Zürih

11 Aralık: Stuttgart

Haberin Devamı

Beyaz Show dünyaya açıldı!

Beyazıt Öztürk, yeni formatında Avrupa'yı gezecek olan Beyaz Show'un, Avustralya ayağında çekilmiş eğlenceli fotoğraflarını paylaştı.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği ekranların 20 yıllık talk-show programı Beyaz Show, 27 Mayıs'ta sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti.

Yeni sezonuna yeni formatla başlayacak olan programın kasım ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Her cuma konuklarını stüdyosunda ağırlayan Öztürk'ün, bundan sonra Türkiye ve Avrupa'da farklı mekanlara gidecek ve ekranlara bant yayını verileceği duyurulmuştu.

Usta sunucu Beyazıt Öztürk, Instagram hesabından programın Avusturya ayağında kendisine eşlik edecek isimlerle çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Beyazıt Öztürk, Murat Dalkılıç, Simge ve Kubat'ında aralarında bulunduğu konuklarıyla çektiği selfie için "Avusturalya yolcuları :) Sidney, Melbourne. Beyaz Show." notunu düştü.